Seyit Battalgazi İmam Hatip Ortaokulunda Karne ve İlk Mezuniyet Sevinci - Son Dakika
Yerel

Seyit Battalgazi İmam Hatip Ortaokulunda Karne ve İlk Mezuniyet Sevinci

Seyit Battalgazi İmam Hatip Ortaokulunda Karne ve İlk Mezuniyet Sevinci

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde bulunan Seyit Battal Gazi İmam Hatip Ortaokulu’nda da karne ve ilk mezuniyet sevinci yaşandı.

17.06.2016 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde bulunan Seyit Battal Gazi İmam Hatip Ortaokulu'nda da karne ve ilk mezuniyet sevinci yaşandı.

2015-2016 eğitim ve öğretim yılı eğitim öğretim yılını tamamlayarak 8. sınıftan mezun olan öğrenciler, karneleri skişehir Vali Yardımcısı ve Seyitgazi Kaymakamı Ertuğrul Avcı'nın elinden aldılar. Avcı, yaptığı konuşmada, "Eğitimini tamamlayarak lise hayatına geçmiş bulunuyorsunuz. Önünüzde zor bir süreç başlıyor ve bu sizin geleceğinizin şekil almasında yön verecektir. İnşallah gönlünüze göre bir hayatınız olur. İyi bir yerlere gelebilmek için çok çalışmalı ve kitap okumalısınız" diye belirtti.

Bu yıl ilk mezununu veren Seyit Battal Gazi İmam Hatip Ortaokulu'ndaki öğretmen ve öğrenciler, ayrılmanın vermiş hüzün ve sevinç bir arada yaşadı.

Seyit Battal Gazi İmam Hatip Ortaokulu'ndaki programa; Eskişehir Vali Yardımcısı Seyitgazi Kaymakamı Ertuğrul Avcı, Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Avcı, Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdür yardımcısı İsmail Güllü, Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdür yardımcısı Servet Yazıcı, okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seyit Battalgazi İmam Hatip Ortaokulunda Karne ve İlk Mezuniyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement