Seyitgazi 3'üncü İftar Buluşmaları Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Seyitgazi 3'üncü İftar Buluşmaları Başlıyor

Seyitgazi 3\'üncü İftar Buluşmaları Başlıyor

Seyitgazi Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen iftar buluşmaları, Ramazan ayının ikinci gününde Çatören Mahallesi’nde verilecek olan iftar ile başlayacak.

06.06.2016 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seyitgazi Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen iftar buluşmaları, Ramazan ayının ikinci gününde Çatören Mahallesi'nde verilecek olan iftar ile başlayacak.

Seyitgazi 3'üncü İftar Buluşmaları adı altında, değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve paylaşmanın yoğun olarak yaşandığı, birlik ve beraberliği perçinleyen iftar programları ile 7'den 70'e herkes aynı sofrada buluşacak. Ramazan ayı boyunca bir çok mahallede iftar verecek olan Seyitgazi Belediyesi'nin düzenleyeceği iftar programlarının bu seneki programı ise; 7 Haziran Çatören, 8 Haziran Yapıldak, 9 Haziran Salihler, 10 Haziran Gökbahçe, 12 Haziran Seyitgazi, 14 Haziran Aşağısöğüt, 15 Haziran Yenikent, 17 Haziran Kümbet, 18 Haziran Bardakçı, 19 Haziran Kırka, 21 Haziran Örencik, 22 Haziran Taşlık, 24 Haziran Ayvalı, 25 Haziran Sancar, 26 Haziran Karaören, 28 Haziran Cevizli, 29 Haziran'da ise Beykışla mahallesi olarak belirlendi.

Bu iftar programlarının yanı sıra Ramazan ayı boyunca Seyyid Battal Gazi Külliyesi'nde iftar verilecek. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seyitgazi 3'üncü İftar Buluşmaları Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement