Seyitgazi'de 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Seyitgazi'de 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü Kutlandı

Seyitgazi\'de 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü Kutlandı

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün, Kadın Çiftçiler Tarımsal Yayım Projesi kapsamında Seyitgazi ilçesinin Gemiç köyünde düzenlediği eğitim programına katılan 22 kadın çiftçiye başarı belgeleri dağıtıldı.

20.10.2015 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün, Kadın Çiftçiler Tarımsal Yayım Projesi kapsamında Seyitgazi ilçesinin Gemiç köyünde düzenlediği eğitim programına katılan 22 kadın çiftçiye başarı belgeleri dağıtıldı.

İl Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürlüğü tarafından verilen eğitim süresince; besin hijyeni ve sağlığımız, gıda muhafaza, arıcılık, bitki koruma, toplumsal cinsiyet eşitliği, kompost yapımı, ahır hijyeni konularında uzmanlar tarafından bilgi verildi. Dünya Kadın Çiftçiler Günü Kutlama programı kapsamında eğitim programına katılan kadın çiftçilere katılım belgeleri de dağıtıldı.

Düzenlenen törene; belge almaya hak kazanan kadın çiftçilerin yanı sıra, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Rıdvan Akpolat, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, Ziraat Odası Başkanı Adnan Örde, Seyitgazi İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hüseyin Küçük ilçe kurum amirleri ve köy halkı katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seyitgazi'de 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement