Seyitgazi'de İftar Buluşmaları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Seyitgazi'de İftar Buluşmaları Sürüyor

Seyitgazi\'de İftar Buluşmaları Sürüyor

Seyitgazi Belediyesi’nin düzenlediği mahallelerdeki iftar programları yoğun katılım ile devam ediyor.

15.06.2016 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seyitgazi Belediyesi'nin düzenlediği mahallelerdeki iftar programları yoğun katılım ile devam ediyor.

Seyitgazi Belediyesi, mahalleleri iftar programında bir araya getirerek yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberliğin daha da artmasına vesile oluyor. Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenleneni iftar buluşmaları, son olarak Aşağısöğüt mahallesinde yüzlerce vatandaşın katılımı ile gerçekleşti.

Değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve paylaşmanın yoğun olarak yaşandığı iftarda, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, tek tek iftar sofralarını gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Kalın, iftar sonrası yapmış olduğu konuşmasında, "Kardeşliğin, paylaşmanın, sevginin en üst seviyede yaşandığı Ramazan ayında bugün iftar soframızı Aşağısöğüt mahallemizde kurduk. Burada bizimle olduğunuz için hepinizden Allah razı olsun. Sizlerle birlikte olmanın ve birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Daha nice iftar sofralarında bir ve beraber olmayı Allah bizlere nasip etsin" dedi.

İftara katılan vatandaşlar da Başkan Kalın'a teşekkür ederek, iftar programlarından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seyitgazi'de İftar Buluşmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement