Seyitgazi'de Sel - Son Dakika
Yerel

Seyitgazi'de Sel

Seyitgazi\'de Sel

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde şiddetli dolu ve yoğun yağmur yüzünden trafikte aksamalar meydana gelirken, bölgeye Karayolları ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri sevk edildi.

03.06.2015 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde şiddetli dolu ve yoğun yağmur yüzünden trafikte aksamalar meydana gelirken, bölgeye Karayolları ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri sevk edildi.

Yoğun yağış sebebi ile ilçeye 10 kilometre uzaklıktaki Ayvalı ve Taşlık mahalleleri arasındaki devlet karayolu, çevreden inen toprak atıkları ve su birikintileri ile doldu. Tamamen toprak ve su altında kalan yolda ulaşım aksadı. Bölgeye İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri sevk edildi. Halen su ve toprak altında kalan bölgeden geçen araçların güvenliği için jandarma ekipleri güvenlik önlemleri aldı. Güvenlik görevlileri ulaşımı tek şeritten sağlamaya çalışırken, yağışın devam etmesi sebebi ile yolun bir bölümünün hala sular altında olduğu bildiriliyor. Eskişehir ve Seyitgazi yönüne giden araçların gruplar halinde tek şeritten ilerlemesine izin verilirken, sürülerin yavaş ve dikkatli seyrettikleri öğrenildi.

Bu arada, yaşanan sel ve su baskını sebebi ile bölgele Karayolları ekipleri sevk edildi. Ekiplerin, suyu tahliye etmek ve yol üzerinde selle birlikte gelen toprağı temizlemek için çalışmalara başladığı belirtiliyor.

Öte yandan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden bir ekip de bölgeye gönderildi. Yol ve çevre güvenliği sağlanıncaya kadar muhtemel olaylara karşı AFAD ekiplerinin bölgede görev yapacağı bildirildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seyitgazi'de Sel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement