Seyitgazi İlçesinde Nevruz Çoşkusu - Son Dakika
Yerel

Seyitgazi İlçesinde Nevruz Çoşkusu

Seyitgazi İlçesinde Nevruz Çoşkusu

Seyitgazi ilçesinde, aynı binada eğitim öğretim gören Şehit Kamil Ünügör Ortaokulu ve Şehit Mustafa Akbaş İmam Hatip Ortaokulu’nda Nevruz dolayısı ile bir kutlama programı düzenlendi.

21.03.2014 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seyitgazi ilçesinde, aynı binada eğitim öğretim gören Şehit Kamil Ünügör Ortaokulu ve Şehit Mustafa Akbaş İmam Hatip Ortaokulu'nda Nevruz dolayısı ile bir kutlama programı düzenlendi.

Coşkulu ve heyecanlı bir şekilde kutlanan programda, çeşitli gösterilerin yapıldı etkinlikte renkli görüntüler oluştu. Öğrenciler arasında, ipteki elmayı yeme, çuval yarışı, kaşıktaki yumurtayı taşıma, halat çekme, gözü kapalı bardağa su dökme, gözü kapalı mum yakma ve sandalye kapma yarışması büyük beğeniyle izlendi. Etkinlikte öğretmen ve öğrenciler karşılıklı çiftetelli oynarken, programın finalinde Nevruz ateşi yakılarak üzerinden atlandı.

Törene Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Selamet Küçükkor, Şube Müdür vekili Birkan Türker okul müdürleri, misafirler ve öğrenciler katıldı.

Program sonunda Şehit Kamil Üngör Ortaokulu Müdürü Cihan Ötün, programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti ve yarışmada dereceye girenlere hediyeleri taktim edildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seyitgazi İlçesinde Nevruz Çoşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement