Seyitgazi'li Esnaftan Örnek Uygulama - Son Dakika
Yerel

Seyitgazi'li Esnaftan Örnek Uygulama

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde bulunan bir kafe işletmecesi, artan terör olayları ve şehit haberlerinden sonra başlatığı ücretsiz yemek servisiyle örnek oluyor.

02.07.2016 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde bulunan bir kafe işletmecesi, artan terör olayları ve şehit haberlerinden sonra başlatığı ücretsiz yemek servisiyle örnek oluyor.

Seyitgazi'de hem yemek hem de kafe işletmeciliği yapan Veysel İlme, üç ay önce açtığı işletmesine astığı "Şehit ailelerine ve gazilerimize ücretsizdir, helali hoş olsun" yazısı ile, Seyitgazili vatandaşlardan ve çevredekilerden tam not aldı. Başlattığı uygulama ile şehit ailelerine ve gazilere ücretsiz yemek veren işletme sahibi İlme, "Şehit haberlerimizin çok olduğu şu günlerde ve yakınlarda kaybettiğimiz köylüm Şehit Yusuf Haldun Uslu sonrası ailemle beraber açtığımız kafede böyle bir uygulamayı yapmayı düşündük. Hatta geçenlerde daha önceleri evladını şehit vermiş ve buradan geçen bir aile yanımıza geldi onları en iyi şekilde misafir ettik. Bu bizleri çok memnun etti. Açtığım bu iş yerinde şehit aileleri ve gazilerimiz her zaman başımızın üzerinde. Seyitgazi ilçemize yolları düşerse bizler İlçe Tarım Müdürlüğünün hemen karşısında her zaman bekleriz" ifadelerini kullandı.

Çevre esnaf ve arkadaşlarının da desteğini alan İlme, bu uygulamanın her yerde destek görerek yapılması gerektiğinin altını çizdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seyitgazi'li Esnaftan Örnek Uygulama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement