Seyitgazi'ye Kapalı Devre Sulama Sistemi - Son Dakika
Yerel

Seyitgazi'ye Kapalı Devre Sulama Sistemi

Seyitgazi\'ye Kapalı Devre Sulama Sistemi

Ak Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Seyitgazi Karaören Mahallesi’nde kapalı devre sulama sisteminin açılışını yaptı.

03.05.2015 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Seyitgazi Karaören Mahallesi'nde kapalı devre sulama sisteminin açılışını yaptı.

Devlet Su İşleri Müdürlüğü (DSİ) tarafından belediyenin de katkıları ile kapalı devre sulama sistemi hayata geçti. Karaören Mahallesi'nde gerçekleşen açılışa Milletvekili Salih Koca, DSİ Bölge Müdürü Hayrettin Baysal, Ak Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Yetkin Tetik, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, Ak Parti teşkilatı ve ilçe halkı katıldı.

Açılış töreninde konuşma yapan Milletvekili Salih Koca, projenin hayırlı olmasını dileyerek, her zaman çiftçilerin yanında olduklarını ifade etti. Vekil Koca, "Cazibe ile 10 km uzaktan bulunduğumuz noktaya su taşıyan Karaören Kapalı Sulama Sisteminin ilçemize kazandırılmasıyla birlikte toplamda 3 bin 500 dekar alanı kapalı sistemle sulamış olacağız. Her daim çiftçi ve hemşehrilerimizin yanındayız. Sulama sisteminin bereketli ürünlere vesile olmasını diliyor, projede emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" dedi.

Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın ise, bu sistemle birlikte suyun, elektrik ve mazot kullanmadan cazibe ile geldiğini belirterek, desteklerinden dolayı Salih Koca'ya teşekkür etti.

Açılış konuşmasının ardından Vekil Koca, Milletvekili Adayı Yetkin Tetik, Belediye Başkanı Kalın, sulama sisteminin vanasını birlikte açtı. Vanaların açılmasıyla tarlalar sulanmaya başladı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seyitgazi'ye Kapalı Devre Sulama Sistemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement