Sezen Aksu, Düsseldorf'ta Coşturdu - Son Dakika
Güncel

Sezen Aksu, Düsseldorf'ta Coşturdu

Sezen Aksu, Düsseldorf\'ta Coşturdu

Sezen Aksu, Düsseldorf'ta coşturdu Almanya'nın Düsseldorf kentinde dün akşam sahne alan Sezen Aksu, yaklaşık beş bin hayranına konser verdi.

01.06.2015 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezen Aksu, Düsseldorf'ta coşturdu

Almanya'nın Düsseldorf kentinde dün akşam sahne alan Sezen Aksu, yaklaşık beş bin hayranına konser verdi.

Club Halikarnas'ın Düsseldorf'ta organize ettiği konserde sevenleriyle buluşan Sezen Aksun, sevilen şarkılarıyla binlerce müzik seveni coşturdu.

Salonu tıklım tıklım dolduran hayranlarının alkışları eşliğinde sahneye gelen Sezen Aksu, yeni ve eski şarkılarını art arda seslendirdi. Sahneye kırmızı tül elbisesiyle çıkan ünlü sanatçı 'sezen sezen' diye tezarühatlarda bulunan hayranlarını, size, kırık ayak ve birazda grip halim denk geldi ama olsun, gönüller yapmaya geldik, siz mutlu olursanız, biraz neşelenirseniz ben, çok mutlu olurum, bir şeye yaradım diye sevinirim sözleriyle selamladı.

Salonda güvenlik elamanı olarak görev yapan ve sahneye sırtı dönük oturan bir Alman'ı fark eden Sezen Aksu, ya bu neden bana kıçı dönük oturuyor Söyleyin ona dönsün bu tarafa, yoksa çok şeyi kaçırıyor? diyerek takıldı.

Sezen Aksu'nun portresini çizerek yanında getiren Malik Aydın'ın Her gün seninle uyanıyorum Sezen diye seslenmesine ünlü sanatçı, Deli misin, her sabah niye benimle uyanıyorsun, kız arkadaşın yok mu Bak benim torunum yolda, ben o işleri çoktan bıraktım. Tabi aşkında yaşı yok şeklinde ki cevabı salonda gülüşmelere neden oldu.

Sezen Aksu hayranları, konser boyunca sanatçıya adeta dillere marş olmuş eski şarkılarında eşlik ederken, hareketli parçalarında ise yerlerinde duramayıp bol bol göbek atanlar da oldu. Sahnede Fahir Atakoğlu ve dev orkestrası eşliğinde birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Sezen Aksu, yakın zamanda kaybettiğimiz Müslüm Gürses ile özdeşlesen 'Tanrı İstemezse isimli şarkıyı da seslendirerek Bir insan nasıl bu kadar saf ve temiz olabilir ben hep hayret ettim, tertemiz bir insandı, Allah rahmet etsin sözleriyle sanatçıyı andı.

ESKİ ŞARKILARIYLA SALONDA ALKIŞ KOPTU

Bırak Beni, Kalbim Ege'de Kaldı, Kaçın kurası, Değer mi, Vay, gibi parçalarını seslendiren Aksu, Geri Dön, Sen Ağlama, Git parçalarını seslendirirken salonda adeta alkış tufanı koptu. yaklaşık iki saat sahne kalan Sezen Aksu, kırılan ayağının tam olarak iyileşmemesine rağmen, hareketli şarkıları sırasında Fahir Atakoğlu ve vokali Nurcan ile ara ara dans etti. Hayranlarıyla zaman zaman sohbetlerde eden Sezen Aksu, Babam, Karadenizli Rize-Pazar'dan Laz'ın ağababası. Memur olduğu için çok prensiplidir, annem ise tarihe meraklı. Bu yıl 61. evlilik yıl dönümlerini kutladık. Allah sizlerin büyüklerine de uzun ömür versin dedi. Konserin sonunda ünlü sanatçı, 'umarım güzel bir anı bıraktık, sizleri tek tek kucaklamak isterdim, ama yalnız söyleyebiliyorum. Hep mutlu olun ve hoşcakalın' sözleriyle hayranlarına seslendi. Konserin ardından kameraya konuşan Sezen Aksu hayranları, Konseri çok beğendik, Sezen, her zaman Sezen. İyi ki var, çünkü başka Sezen yok şeklinde görüş belirttiler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sezen Aksu, Düsseldorf'ta Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement