Sezen Aksu Münih Konserinde Ahmet Kaya İçin Ağladı - Son Dakika
Dünya

Sezen Aksu Münih Konserinde Ahmet Kaya İçin Ağladı

Sezen Aksu Münih Konserinde Ahmet Kaya İçin Ağladı

Avrupa Turnesi kapsamında Almanya’nın Münih kentinde konser veren Sezen Aksu Ahmet Kaya’nın ‘Ağladıkça’ şarkısını söylediği sırada gözyaşlarına hakim olamadı.

08.06.2014 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Turnesi kapsamında Almanya'nın Münih kentinde konser veren Sezen Aksu Ahmet Kaya'nın 'Ağladıkça' şarkısını söylediği sırada gözyaşlarına hakim olamadı.

21. sanat yılını kutlayan Kardeş Türküler ve Ermeni müzisyen ve besteci Ara Dinkjian ile Avrupa turnesine katılan Sezen Aksu Münih'te müzik severlere güzel bir gece yaşattı. İki bölümden oluşan konserde Aksu, Kardeş Türküler ve Ara Dinkjian ile birlikte sahne aldı. Münih'in ünlü gösteri merkezi Zenithhalle salonunda gerçekleşen konseri yaklaşık 700 kişi izledi. Konserin bir bölümünde Ahmet Kaya'nın Ağladıkça şarkısını söyleyen Aksu, gözyaşlarına hakim olamadı. İzleyenlerden büyük alkış alan Aksu, konserin bir başka bölümünde ise Alevilerin acılarını yüreğinde hissettiğini dile getirdi.

Minik serçe konser boyunca izleyenleri hüzünlendirdiği kadar sahnedeki sempatik tavırları ve yaptığı esprilerle de izleyenleri kahkahaya boğdu. 28 Mayıs günü Mannheim'de başlayan Kardeş Türküler'in Avrupa Turnesi 15 Haziran'da Berlin'de son bulacak. Kardeş Türküler, Sezen Aksu ve Ara Dinkjian, Avrupa Turnesi'nin ardından Temmuz ve Ağustos aylarında ise konserlerine Türkiye'de devam edecek. - MÜNİH

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Sezen Aksu Münih Konserinde Ahmet Kaya İçin Ağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement