Sezen Aksu'nun Annesinin Durumu Ciddiyetini Koruyor - Son Dakika
Güncel

Sezen Aksu'nun Annesinin Durumu Ciddiyetini Koruyor

Sezen Aksu\'nun Annesinin Durumu Ciddiyetini Koruyor

Geçen hafta pazar günü evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ünlü sanatçı Sezen Aksu'nun annesi 91 yaşındaki Şehriban Yıldırım'ın yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.

15.10.2015 16:01  Güncelleme: 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de yaşayan ve geçen pazar evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ünlü sanatçı Sezen Aksu'nun annesi 91 yaşındaki Şehriban Yıldırım'ın yoğun bakım ünitesindeki tedavisi sürüyor. Yıldırım'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan hastane Başhekimi Prof. Dr. Alp Demireller, Yıldırım'ın durumunun ciddiyetini koruduğunu belirtti.

Sanatçı Sezen Aksu'nun İzmir'de yaşayan annesi, emekli Fen Bilgisi öğretmeni Şehriban Yıldırım geçen pazar akşam saatlerinde evinde fenalaştı. Bir üniversite hastanesinde yapılan testlerin ardından Yıldırım, İzmir Kent Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Yıldırım ile ilgili hastanenin Başhekimi Prof. Dr. Alp Demireller açıklama yaptı. Yaşlılığa bağlı sağlık sorunları bulunan Yıldırım'ın hastaneye ilk geldiği güne göre durumunun daha iyi olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Demireller, "Şehriban hanım, solunum güçlüğü ve kan basıncında düşme nedeniyle bir üniversite hastanesine götürülmüş. Oradaki ilk müdahalenin ardından hastanemize getirildi. Yoğun bakım ünitesindeki tedavisi sürüyor ve durumu ciddiyetini koruyor. Geldiği güne göre durumu daha iyi ancak hala solunum cihazına bağlı. Yaşlılığa bağlı bir takım rahatsızlıkları var, şu an en önemlisi solunumu sağlamak ve tansiyonunun düşmesini engellemek için ilaç veriliyor. Yoğun bakımdaki doktor arkadaşlarımız annesinin durumuyla ilgili sık sık Sezen hanıma bilgi veriyor. Hastanemizden ayrılmadan annesini bekliyor" dedi.

TARKAN GELECEK İDDİASI

Bu arada, ünlü sanatçı Tarkan'ın, annesini bir an olsun yalnız bırakmayan Sezen Aksu'yu ziyaret edeceği yönündeki söylenti heyecan yarattı. Ancak Tarkan'ın hastaneye henüz gelmediği öğrenildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sezen Aksu'nun Annesinin Durumu Ciddiyetini Koruyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement