Sezen Aksu, 'Soytarı' dedi - Son Dakika
Magazin

Sezen Aksu, 'Soytarı' dedi

Sezen Aksu, \'Soytarı\' dedi

Sezen Aksu, Adana'daki konserinde esprileriyle sosyeteyi yere serdi. Ünlü yıldız kendisine 'soytarı' dedi.

06.09.2014 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da bir otel açılışında konser veren minik serçe Sezen Aksu yine kırdı geçirdi. “Şarkı söylemekten çok sizi güldürmeyi seviyorum. Soytarı gibiyim” dedi. Locadakileri ‘Yerinizde olsam öne yayılırım” diyerek sahne önüne çağırdı. Adana sosyetesi konseri yerde izledi.

Sezen Aksu, Adana Sheraton Otel’in açılışı dolayısıyla düzenlenen resepsiyonda konser verdi. Sanatçı, ayakta kalan konukları sahnenin önüne davet etti: “Yerinizde olsam şimdiye kendimi sermiştim oralara buralara. Siz de yayılın, gelin önlere oturun.”

ELBİSESİ SÖKÜLDÜ
Milliyet'ten Melis Güvenç'in haberine göre, Aksu’nun daveti üzerine sahne önüne bağdaş kurarak oturan Adana’nın önde gelen aileleri, konser sonuna kadar yerde eğlendi.
Her zaman olduğu gibi esprileriyle herkesi güldüren sanatçı, gelecek yıl sanat hayatının 40’ıncı yılını kutlayacağını söyledi. Kendisini soytarıya benzettiğini söyleyen Aksu, “Şarkı söylemekten çok sizi güldürmeyi seviyorum. Bir insan, birinin yüzünü güldürmek için bunu yapıyorsa; her şeyi yapar" dedi.

Sah­ne­ye par­lak, uzun bir kos­tüm­le çı­kan Se­zen Ak­su; el­bi­se­si sö­kü­lün­ce “Dün­ya­nın pa­ra­sı­nı ver­dim... Saf ipek el­bi­se eri­yip gi­di­yo­r” di­ye­rek herkesi güldürdü.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Sezen Aksu, 'Soytarı' dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement