Sezen, Bakan Özlü'ye Edirne'deki Sanayi Bölgelerinin Durumu Anlattı - Son Dakika
Güncel

Sezen, Bakan Özlü'ye Edirne'deki Sanayi Bölgelerinin Durumu Anlattı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'ye AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen tarafından kentteki sanayi bölgelerinin durumu hakkında bilgi verildi.

11.08.2016 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'ye AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen tarafından kentteki sanayi bölgelerinin durumu hakkında bilgi verildi.

Milletvekili Sezen yaptığı yazılı açıklamada, Bakan Özlü, Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik'in de bulunduğu Ankara'daki toplantıda, Edirne'deki mevcut sanayi tesisleri, Lalapaşa Organize Sanayi'nin durumu, problemleri, Keşan'da kurulma aşamasındaki Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, Uzunköprü Organize Sanayi Bölgesi'nin durumu ile Edirne Küçük Sanayi Siteleri'nin çalışma durumları, yapılması gereken düzenlemeler hakkındaki görüşlerini aktardığını belirtti.

Kent için faydalı bir toplantı olduğunu ifade eden Sezen, şunları kaydetti:

"Üretimde reform paketi kanununun hazırlandığı bu nedenle üretim safhalarında oluşan problem ve sorunların ortadan kaldırılması ile ilgili kanuni düzenleme çalışması başlatılmış olup en kısa sürede kanun çıkartılacaktır. Küçük orta ve büyük ölçekli sanayi tesislerinin desteklenmesi ve KOSGEB kredileri ve faizsiz destekler ile ilgili bilgiler alındı."

Sezen ayrıca, katkıları nedeniyle Bakan Özlü ve Bakan Yardımcısı Çelik'e teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sezen, Bakan Özlü'ye Edirne'deki Sanayi Bölgelerinin Durumu Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement