Sezer, Büyük Kongreyi Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

Sezer, Büyük Kongreyi Değerlendirdi

Sezer, Büyük Kongreyi Değerlendirdi

Doğru Yol Partisi’nde Ezine eski ilçe başkanı Şeref Sezer, 22 Mart tarihinde Ankara’ da gerçekleşen Demokrat Parti, Büyük Kongresini değerlendirdi.

25.03.2015 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğru Yol Partisi'nde Ezine eski ilçe başkanı Şeref Sezer, 22 Mart tarihinde Ankara' da gerçekleşen Demokrat Parti, Büyük Kongresini değerlendirdi. Kongrede görev alan isimlerden üçünün Çanakkaleli siyasetçi olmasının verdiği mutluluğu anlatan Sezer, "Dava arkadaşlarımızdan Turan Demir, Nursevil Aşık ve Süleyman Ova'lı, 'Yıkılmadık ayaktayız' mesajı verdi. Şehitler diyarı Çanakkale adına verdikleri bu mesajdan şahsım adına onur duydum" dedi.

Kongreyi değerlendiren Şeref Sezer, "Bu arkadaşlarımızın Partimizin zor gününde yanında olması, Genel Merkez düzeyinde politika da görev almaları ve Demokrat Parti düşüncesi ve Misyonuna güç katmaları beni bir Çanakkaleli siyasetçi olarak son derece mutlu etti. Demokrat Parti kongre salonunda aynı havayı teneffüs ettim. Bu kongrede gözlerim yaşardı. Tıpkı Adalet Partisi'nin ilk çıkış noktasındaki ruh o salondaydı. Adalet partisinin devamı olan Doğru Yol Partisi misyonunu taşıyan Demokrat Parti, adeta Türk siyasetini kucakladı. Hem DYP'nin hem de Adalet partisinin asıl yuvası Demokrat Parti'dir. Burada karşılaştığım isimlerden üç dönem görev yapan eski il Başkanlarımızdan, eski merkez ilçe başkanlarımızdan sayın Mehmet Ünal, bir süre önce rahatsızlandığı için kongrede yer alamayan il başkanımız Melih Fenercigil'in yokluğunu aratmadı. Sayın Ünal, Partimizin genel seçim startını verdiği bir dönemde, Cumhuriyet meydanında, Kırat'ın üzerine binerek Türkiye siyasetinin propaganda çalışmalarına ayrı bir renk katmıştı. Ankara'da Çanakkale rüzgarı estiren bir başka isim ise, partimizin eski mensuplarından Zührü Uçar oldu. Partimiz mensuplarını adeta motive eden bu katılımlar, sağ düşüncedeki bu politikacı arkadaşlarımız sayesinde oldu. Ankara'nın konuğu olan bizler, moral bulduk. Önümüzdeki genel seçim için keşke partimiz de sandıkta, Türkiye' ye çare olabilse. Ümidimiz, Demokrat Parti'nin, 'Nerede kalmıştık' diyerek seçime katılması.

Bu anlamda hiçbir şekilde aday sıkıntısı yaşamadan, kentimizi de Ankara' da temsil edecek arkadaşlarımızın da sayesinde güçlü bir kadro ile seçmenin karşısına çıkabilsek" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sezer, Büyük Kongreyi Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement