Aykut Kocaman, Atiker Konyaspor'un Sözleşme Teklifini Reddedecek - Son Dakika
Spor

Aykut Kocaman, Atiker Konyaspor'un Sözleşme Teklifini Reddedecek

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, son dönemde kulübün tavrı nedeniyle sözleşme teklifini reddedip sezon sonunda da takımdan ayrılmayı planlıyor.

28.02.2017 07:25  Güncelleme: 09:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atiker Konyaspor'da sular durulmuyor. Yönetimin manifesto niteliğindeki açıklamasının ardından teknik direktör Aykut Kocaman'la gerilen ipler kopma noktasına gelmişti. Yapılan açıklamanın usülünden dolayı büyük rahatsızlık duyan başarılı çalıştırıcı, geçtiğimiz hafta basın mensuplarına, "Yönetime yeni sözleşme için cevabımı usülüne uygun bir şekilde vereceğim" ifadelerini kullanmıştı.

SÖZLEŞMEYİ KABUL ETMEYECEK

Aynı sohbette, "Bazı şeylerin değişeceğine olan inancım bitiyor" diyen Kocaman'ın yönetime vermeyi planladığı cevaba Fanatik ulaştı. Yönetimin tavrından son derece rahatsız olan ve kulübüyle şu anda sezon sonu değerlendirmek üzere artı 1 yıl daha opsiyonu bulunan Kocaman, masaya konulan 2 yıllık sözleşmeye 'ret' yanıtı vereceğini bazı yöneticilere iletti.

FUTBOLCULAR 'KAL' DİYOR

Opsiyon için ise henüz kararını vermeyen tecrübeli hoca, yönetimle görüşmenin ardından gelecek yıl takımda kalıp kalmayacağını netleştirecek. Futbolcuların, kalmasını istediği Kocaman'ın ise yapılan açıklamalar nedeniyle yönetime kırgın olduğu ve kalmayı düşünmediği ifade ediliyor.

Aykut Kocaman, Atiker Konyaspor\'un Sözleşme Teklifini Reddedecek
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Aykut Kocaman, Atiker Konyaspor'un Sözleşme Teklifini Reddedecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement