Sezuş'un Hikayeleri:Efe ve Bulut Osman Bey'e Karşı" Perde Dedi - Son Dakika
Güncel

Sezuş'un Hikayeleri:Efe ve Bulut Osman Bey'e Karşı" Perde Dedi

"Sezuş'un Hikayeleri: Efe ve Bulut Osman Bey'e Karşı" 23 Ocak Cuma günü Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde sanat ve cemiyet hayatından ünlü isimlerin çocuklarıyla birlikte katıldığı bir gala ile ilk kez seyirciyle buluştu.

24.01.2015 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

IEG Family'nin oyunlaştırdığı Türkiye'nin çocuklara yönelik en büyük müzikli tiyatrosu "Sezuş'un Hikayeleri: Efe ve Bulut Osman Bey'e Karşı", Finansbank ana sponsorluğunda sahneye taşınıyor. 23 Ocak Cuma günü sanat ve cemiyet hayatından ünlü isimlerin katıldığı bir gala ile çocuklarla buluşan oyunda Sezen Aksu'nun bestelerinden uyarlanan şarkılar yer alıyor. Oyunun yönetmenliğini ve koreografisini ise Emre Çelik yapıyor.

IEG Family olarak, Türkiye'de bu çaptaki bir yerli projeye imza atmaktan büyük heyecan duyduklarını belirten IEG Genel Müdür Yardımcısı Selen Tamer Lakay, "Çakkıdı", "Şarkı Söylemek Lazım", "Adem Olan Anlar", "Tiki Tak" gibi sevilen Sezen Aksu şarkılarının oyuna özel sözlerle uyarlandığını söyledi. Lakay, yaptığı açıklamada "8 Şubat'a kadar Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde çocuklarla buluşacak müzikal tiyatro, daha sonra Türkiye turnesinde yaklaşık 90 gösteri ile yüzbinlerce çocuğun hayal dünyasına merhaba diyecek" diyerek tüm çocukları Sezuş'un renkli dünyasına davet etti.

Çocukların hayal dünyası Finansbank ana sponsorluğu ile renkleniyor

Masalsı anlatımı ile çocuklarla sevgi dolu bir öyküyü buluşturan "Sezuş'un Hikayeleri: Efe ve Bulut Osman Bey'e Karşı" oyununun galasında konuşan Finansbank Genel Müdürü Temel Güzeloğlu, "Bugünümüzün neşesi olan çocuklarımız yarınlarımızın sahibi, geleceğimizin de mimarlarıdır. Finansbank olarak, sanatın, çocukların hayal güçlerinin gelişmesi ve yaratıcılıklarının artırılmasına sunduğu pozitif katkının farkındalığıyla bir adım attık ve İstanbul Entartainment Group'un seyirciyle buluşturduğu "Madagascar Live" ve "Sezuş'un Hikayeleri" oyunlarının ana sponsoru olduk" dedi.

Türkiye'nin çeşitli illerinde sahne alacak bu iki oyunla, çocukların yanında olacak ve onların hayallerine eşlik edecek olmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Güzeloğlu "Türkiye'nin Finansçısı olarak her mutlu çocuğun, Türkiye'nin gelecek karnesine atılmış yeni bir yıldız olacağını biliyor ve çocukların gülümsemelerine vesile olacak bu projeye katkı sunmuş olmaktan onur duyuyoruz. Çocuklarımızın mutluluğu ve yarınlarımız için projeler üretmeye ve çocuklarımızın elini tutmaya devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sezuş'un Hikayeleri:Efe ve Bulut Osman Bey'e Karşı' Perde Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement