ŞFKY Ortaokulunda Heyecanlı Yarışmalar - Son Dakika
Güncel

ŞFKY Ortaokulunda Heyecanlı Yarışmalar

Adapazarı Şehit Fatih Kemal Yarar Ortaokulu'nda sosyal ve kültürel faaliyetler kapsamında düzenlenen yarışmalar öğrenciler arasında büyük heyecan yarattı.

23.12.2014 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okul öğrencileri yarışmalara yoğun katılım gösterdi.

Akademik eğitim faaliyetlerinin yanında öğrencilerin özgüvenlerini arttırıcı sosyal faaliyetlere de büyük önem verilen Şehit Fatih Kemal Yarar Ortaokulu'nda düzenlenen "Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Pano Yarışması" ile "Şarkı Okuma Yarışması" nda dereceye giren öğrencilere ödülleri okul bahçesinde gerçekleştirilen bir programla verildi.

Grup çalışmasının ön planda olduğu Pano Yarışmasında iki birinci çıktı. 8-C sınıfından Bahar Yalvaç, Nazlı Sevim, Yaprak Cansever, Berna Üzümcü, Rabia Yıldırım, Serkan Sözver, Sibel Satılmış, Reşat İstay ile 8-B sınıfından Nuray Lezgi ve Esmanur Levent'in yaptığı panolar büyük beğeni gördü. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği Şarkı Okuma Yarışması'nda 1.liği Berivan Kaya, 2.liği Melisa Algan, 3.lüğü Rojda Artam kazandı.

Okul Müdürü Alican Akdoğan, Müdür Yardımcısı Tayfun Yılmaz ile öğretmenlerin elinden ödüllerini alan öğrenciler bu tür sosyal etkinliklerin daha fazla düzenlenmesi isteğinde bulundular. Ödül töreninde bir konuşma yapan Okul Müdürü Alican Akdoğan, yarışmaların yapılmasında emeği geçen öğretmenler Asude Aslan, Evren Aytaç Dağdeviren, Türkay Çiftçi, Aytaç Barklı, Şeyma Aktaş ve Esra Gedik'e teşekkür ederken, öğrencilerin yeteneklerini ortaya çıkaran sosyal ve kültürel faaliyetlere önem vermeye devam edeceklerini söyledi. Okul müdürü Akdoğan ayrıca Pano Yarışması ödüllerinin temininde maddi ve manevi destekte bulunan Hattat Nafi Özdin ile Radyo-TV programcısı Yahya Bakır'a da öğrencileri adına teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ŞFKY Ortaokulunda Heyecanlı Yarışmalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement