Sgc'den Başkan Toçoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sgc'den Başkan Toçoğlu'na Ziyaret

Sgc\'den Başkan Toçoğlu\'na Ziyaret

Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, görevine yeniden seçilen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na kutlama ziyareti gerçekleştirdi.

18.04.2014 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, görevine yeniden seçilen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'na kutlama ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaret sırasında Başkan Sezai Matur, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu kutlarken, "Büyük bir oy farkıyla halk sizi tercih etti. Partinizin Sakarya'da seçim çalışmalarını da siz yönlendirdiniz. ve çok önemli bir başarı yakaladınız. Başarınızı kutluyor, yeni dönemin, size ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Toçoğlu, "Evet üzerimizde büyük bir sorumluluk var. Bu dönem daha fazla çalışacağız. Sakaryalı verdiği oyla bu sorumluluğu yükledi. Söz verdiğimiz projeleri bir bir hayata geçireceğiz. Kenti hep ortak akılla yönettik. Bundan sonra da öyle olacak. Sakarya yerel basınının bize yol gösteren yönünü hep takdir ettik. Bundan sonra da öyle olmasını diliyoruz" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sgc'den Başkan Toçoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement