Sgk Başkanı Bağlı: 'Devlet Bütün Vatandaşlarına İleri Düzeyde Bir Sağlık Hizmeti Sunmaktadır' - Son Dakika
Güncel

Sgk Başkanı Bağlı: 'Devlet Bütün Vatandaşlarına İleri Düzeyde Bir Sağlık Hizmeti Sunmaktadır'

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı (SGK) Mehmet Selim Bağlı, Sur ilçesinde terör mağduru esnafları ve vatandaşları ziyaret etmesi Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı (SGK) Mehmet Selim Bağlı, Sur ilçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan polislerle sohbet etmesi Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı (SGK) Mehmet Selim Bağlı ile röportaj SGK Başkanı Bağlı: "Devlet bütün vatandaşlarına ileri düzeyde bir sağlık hizmeti sunmaktadır" Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı (SGK) Mehmet Selim Bağlı, "Devlet bütün vatandaşlarına ileri düzeyde bir sağlık hizmeti sunmaktadır.

16.06.2016 19:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı (SGK) Mehmet Selim Bağlı, Sur ilçesinde terör mağduru esnafları ve vatandaşları ziyaret etmesi

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı (SGK) Mehmet Selim Bağlı, Sur ilçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan polislerle sohbet etmesi

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı (SGK) Mehmet Selim Bağlı ile röportaj SGK Başkanı Bağlı:

"Devlet bütün vatandaşlarına ileri düzeyde bir sağlık hizmeti sunmaktadır"

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı (SGK) Mehmet Selim Bağlı, "Devlet bütün vatandaşlarına ileri düzeyde bir sağlık hizmeti sunmaktadır." dedi.

Bağlı, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile terörden arındırılan Sur ilçesinde terör mağduru esnafları ve vatandaşları ziyaret etti, sorunlarını dinledi. Bağlı, Sur ilçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan polislerle sohbet etti.

Bağlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, terör nedeniyle oluşan her türlü mağduriyetin giderilmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi. Terör mağdurlarının dertleriyle yakından ilgilendiklerini belirten Bağlı, şöyle konuştu:

"Esnafın sorunlarına çare bulmaya çalıştık. SGK olarak kendilerinin yanında olduğumuzu ifade ettik. SGK olarak sadece Sur, Silvan değil, diğer ilçelerde de çukur siyasetinden mağdur olan esnafımızın, iş verenimizin, işçimizin yanında olduğumuzu belirtmek için Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve Bakanımızın talimatlarıyla sorunlarına çözüm buluyoruz. Bu ilçelerde sağlık hizmetlerinde bir problem söz konusu değil. Primini ödesin ödemesin vatandaşlara genel sağlık sigortası sunulmaktadır. Devlet bütün vatandaşlarına ileri düzeyde bir sağlık hizmeti sunmaktadır. Vatandaşa hizmet eden ve sosyal devlet anlayışı budur." dedi.

Yönetim kurulu üyeleri daha sonra SGK il binasında basına kapalı bir görüşme gerçekleştirdi.

Sgk Başkanı Bağlı: \'Devlet Bütün Vatandaşlarına İleri Düzeyde Bir Sağlık Hizmeti Sunmaktadır\'
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sgk Başkanı Bağlı: 'Devlet Bütün Vatandaşlarına İleri Düzeyde Bir Sağlık Hizmeti Sunmaktadır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement