Sgk'dan Öğrencilere Kitap Sürprizi - Son Dakika
Yerel

Sgk'dan Öğrencilere Kitap Sürprizi

Sgk\'dan Öğrencilere Kitap Sürprizi

Sosyal Güvenlik Haftası nedeni ile bir dizi etkinliğe imza atan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ilköğretim öğrencilerine Sosyal Güvenlik kavramını anlatan kitap ve cd dağıttı.

17.05.2013 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal Güvenlik Haftası nedeni ile bir dizi etkinliğe imza atan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ilköğretim öğrencilerine Sosyal Güvenlik kavramını anlatan kitap ve cd dağıttı.

Sosyal Güvenlik Haftası nedeni ile kurum ve kuruluşları ziyaret eden SGK Balıkesir İl Müdürlüğü, bu kez ilköğretim öğrencileri ile bir araya geldi. Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, SGK İl Müdürü Ömer Çalışkan ve Müdür Yardımcılarının ziyareti ile öğrencilerde sosyal güvenlik bilincinin oluşması amaçlandı. Balıkesir General Kemal İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya gelen İl Müdürleri Sabri Caner ve Ömer Çalışkan, SGK tarafından bastırılan ve ilköğretim öğrencilere sosyal güvenlik konusunu anlatan kitap ve cd dağıttı. SGK İl Müdürü Ömer Çalışkan, daha önce 12 bin adet kitap dağıttıklarını ifade etti. Müdür Çalışkan, "Sosyal Güvenliğin ne anlama geldiğini, ne olduğunu öğrencilerimizin anlayabileceği şekilde ifade ediyoruz. Sosyal güvenlik kavramının ilkokul düzeyinde öğrencilere aşılanması gerektiğini düşünüyorum. Daha önceki etkinliklerimizde 12 bin adet kitap dağıtmıştık. Bugünde 1,2 ve 3. sınıf öğrencilerine kitaplarını vereceğiz" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, SGK'nın öğrencilerin düzeyinde olan kitaplarla sosyal güvenlik kavramını anlatmasını yerinde bir çalışma olduğunu söyledi. Müdür Caner, "Öğrencilerimiz okumayı seviyorlar. SGK'nın kitap dağıtımı öğrencilerimize faydalı olacaktır. Kurumda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Caner ve SGK İl Müdürü Çalışkan ardından sınıflara girerek öğrencilere sohbet ederek kitap ve cd dağıttı.

(BD)

17.05.2013 14: 52: 22

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sgk'dan Öğrencilere Kitap Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement