Sgk Malkara Şube Müdürü Hatice Çolak: "Malkara'ya Geldiğim İçin Çok Şanslıyım" - Son Dakika
Yerel

Sgk Malkara Şube Müdürü Hatice Çolak: "Malkara'ya Geldiğim İçin Çok Şanslıyım"

Sgk Malkara Şube Müdürü Hatice Çolak: "Malkara\'ya Geldiğim İçin Çok Şanslıyım"

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Malkara Merkez Müdürü Hatice Çolak, Malkara halkının neşeli olduğunu ifade ederek Malkara’ya geldiği için çok şanslı olduğunu söyledi.

19.08.2015 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Malkara Merkez Müdürü Hatice Çolak, Malkara halkının neşeli olduğunu ifade ederek Malkara'ya geldiği için çok şanslı olduğunu söyledi.

İstanbul Başakşehir SGK Müdür Yardımcısıyken görevde yükselme sınavı ile Malkara'ya atanan SGK Müdürü Hatice Çolak, Saygın Malkara Gazetesi'ne ziyarette bulunarak İmtiyaz Sahibi Ali Kemal Önder ile görüştü. Malkara halkının cana yakın olduğunu söyleyen Çolak, "Buraya geldiğimde insanların mütevazi, sıcakkanlı, çok neşeli ve güler yüzlü olduğunu gördüm. Hakikaten bu samimiyet ve içtenlik beni çok etkiledi. Dolayısıyla Malkara ilçesi bence çok hoş bir yer. Kendimi çok şanslı hissediyorum" ifadelerini kullandı.

Yeni hizmet binasına da değinen Çolak, "Binamızın tamamlanmasıyla birlikte ilçemiz hizmet konusunda güzel bir ivme kazandı. O konuda biz de buraya yeni gelmemiz sebebiyle biraz şanslıyız. Yeni hizmet binasında daha güzel imkanlarla Malkaralılar'a daha kaliteli hizmet veriyoruz" dedi.

Ali Kemal Önder de, ziyaretten ötürü Çolak'a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sgk Malkara Şube Müdürü Hatice Çolak: 'Malkara'ya Geldiğim İçin Çok Şanslıyım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement