Sgk Müdüründen Başkan Çamyar'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sgk Müdüründen Başkan Çamyar'a Ziyaret

Sgk Müdüründen Başkan Çamyar\'a Ziyaret

Ünye Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Erdem Esentürk, Sosyal Güvenlik Haftası nedeni ile Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ı makamında ziyaret etti.

16.05.2016 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Erdem Esentürk, Sosyal Güvenlik Haftası nedeni ile Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar'ı makamında ziyaret etti.

Ünye Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Erdem Esentürk, Sosyal Güvenlik Haftası'nın başlaması nedeni ile kurum ziyaretlerini sürdürüyor. Esentürk, Sosyal Güvenlik Haftası nedeni ile Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar'ı makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti. Amaçlarının kamuoyunu sosyal güvenlik alanında bilgilendirmek olduğunu söyleyen Ünye Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Erdem Esentürk, Sosyal Güvenlik Haftası'nın içeriği ve hafta içerisinde yapılacak etkinlikler hakkında bilgiler verdi.

Ziyarette bir açıklama yapan Başkan Çamyar, sosyal güvenliğin toplum açısında önemine değinerek, "İnsanların hayatları boyunca yaşam kalitelerini etkileyen en önemli sebeplerden birisi de sosyal güvencedir. Güçlü ve sağlıklı bir toplum olmanın ön koşulu, ailenin korunması ve güçlendirilmesi ile mümkündür. Yani bir devletin sosyal güvenlik sistemi ne kadar ileri düzeyde ise, vatandaşları da o kadar mutlu ve huzurlu demektir. İnsanların doğumundan ölümüne kadar hayatlarını güvence altına alan SGK, aynı zamanda kayıt dışı istihdam ile mücadele ederek haksız rekabeti önlemekte ve işçinin alın terine önem vermektedir. Ben ziyaretinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyor, başta kurum çalışanları olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Sosyal Güvenlik Haftasını kutluyorum" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sgk Müdüründen Başkan Çamyar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement