Sgk Müdüründen Başkan Yavaş'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sgk Müdüründen Başkan Yavaş'a Ziyaret

Sgk Müdüründen Başkan Yavaş\'a Ziyaret

Sosyal Güvenlik Kurumu Sındırgı İlçe Müdürü Davut Dedeoğlu, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ı ziyaret etti.

09.09.2015 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal Güvenlik Kurumu Sındırgı İlçe Müdürü Davut Dedeoğlu, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'ı ziyaret etti.

Sındırgı'ya yeni atanan SGK İlçe Müdürü Davut Dedeoğlu, Başkan Yavaş'ı makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Yavaş, "SGK ilk açıldığı günden itibaren çok mutluluk duyduk. İnsanlarımız Balıkesir'e gidip gelmekten kurtulmuştu. Davut kardeşime hayırlı olsun. Bizler Saygıdeğer Sındırgı'lılara hizmetkarlıkla mükellefiz" dedi.

Başkan Yavaş ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Dedeoğlu, çalışmalarında Yavaş'a başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, ilçede çalışkan idarecileri görmekten gurur duyduğunu ifade etti. Başkan Yavaş konuşmasında "Nezaket ziyaretinden dolayı müdürümüze teşekkür ederim. Kendisine Hayırlı uğurlu ve uzun süreli bir görev diliyorum. Sındırgı'mız her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Buna bağlı olarak kurumlarımızda ilçemizde hizmet veriyor. Özellikle SGK Sındırgı İlçe Müdürlüğümüz vatandaşlarımız için büyük kolaylık sağladı. İnşallah gelecekte daha iyi olacak. Bende size ilçemize hoş geldiniz diyerek, yeni görevinizde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Sındırgı ilçesini sevdiğini ifade eden SGK İlçe Müdürü Dedeoğlu ise Sındırgı halkına en iyi hizmeti vermeye çalışacağını belirtti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sgk Müdüründen Başkan Yavaş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement