Shadow Warrior 2 Oynanış Videosu - Son Dakika
Teknoloji

Shadow Warrior 2 Oynanış Videosu

Shadow Warrior 2 Oynanış Videosu Flying Wild Hog stüdyolarından çıkan ilk Shadow Warrior oyunu oyuncular tarafından çok sevilmiş ve yüz binlerce satmıştı.

27.04.2016 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

shadow-warrior-2-cikis-tarihi-sistem-gereksinimleri-oynanis-videosu-ekran-goruntuleri-yeni-video-haberler

Shadow Warrior 2 Oynanış Videosu

Flying Wild Hog stüdyolarından çıkan ilk Shadow Warrior oyunu oyuncular tarafından çok sevilmiş ve yüz binlerce satmıştı. Ekip hızını hiç kesmeden ikinci oyunun yapımına başladı ve ikinci oyunu da neredeyse bitirdiler. FPS görüş açışı ile oynayacağımız Shadow Warrior 2 oyununda yine silahlarımızı, kılıçlarımızı ve özel yeteneklerimizi kullanıyoruz. Yine ezeli rakiplerimiz iblisler, canavarlar… Tek başımıza çıkmak istemeyeceğiniz amansız ve duraksız bir aksiyon olacak. Tavsiyemiz arkadaşlarınız ile co-op oynamanız ve bu şekilde daha fazla keyif alacağınızdan eminiz. Gizli ganimetleri toplamak, yeni silahları bulmak, zırhlarla kendinizi korumak, büyü ve zeka ile düşmanlarınızı yok etmek için bu oyunu kaçırmamanız gerekiyor.

4 kişiye kadar co-op oynanabiliyor ve oyunda içine kapanık bir paralı askeri oynayacağız. Kendisi bozulmuş bu dünyaya karşı gelmiş geçmiş en iyi savaşçılardan birisi ve şeytani lejyonlara karşı ayakta kalabilecek tek kişi o. Yeni çıkan bu oynanış videosu zaten bize oyunla ilgili bir çok merak ettiğiniz konuyu da aydınlatıyor. Sözü uzatmadan;

Shadow Warrior 2 çıkış tarihi ise henüz kesinleşmedi ancak 2016 yılı içerisinde oyun çıkışını yapacak. Platform olarak PC, PS4 ve Xbox One platformlarına geliyor.

Shadow Warrior 2 Oynanış Videosu

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Shadow Warrior 2 Oynanış Videosu
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Shadow Warrior 2 Oynanış Videosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement