Shazam, İPZ'14 Kapsamında Türkiye'ye Geliyor! - Son Dakika
Güncel

Shazam, İPZ'14 Kapsamında Türkiye'ye Geliyor!

Shazam'ın EMEA Bölgesi Reklam Direktörü Josh Partridge, 11 Eylül günü İPZ'14'te gerçekleştirilecek panelde konuşacak.

12.08.2014 21:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya çapında bugüne kadar yaklaşık 50 milyondan fazla indirilen ve çalan müzikten şarkıyı albüm sanatçısı gibi detayları ile bulma özellikli uygulama Shazam ve başarı hikayesi, TTNet ve Türk Telekom sponsorluğunda 11 Eylül Perşembe günü Swissotel The Bosphorus'ta gerçekleştirilecek İPZ'14 zirvesinde katılımcılarla buluşuyor.

Telefon tablet gibi akıllı cihazlara indirilerek 5 – 10 saniye gibi kısa bir süre içerisinde dış ortamda çalan müziği albüm, sanatçı, tarih gibi detayları ile birlikte kullanıcıya sunması ile kısa süre içerisinde tüm dünyada yankı uyandıran Shazam zirvede, bugün ulaştığı 450 milyondan fazla kullanıcısına sunduğu hizmetleri daha da geliştirmek için izlediği başarılı stratejiyi paylaşacak.

Shazam'ın Avrupa, Orta Doğu, ve Afrika bölgesindeki operasyonlarını yöneten ve uygulamanın bölge içindeki ticari faaliyetlerinden sorumlu Josh Partridge, her ay 15 milyon yeni kullanıcıya ulaşmayı başaran Shazam'ı ve başarını 11 Eylül Perşembe günü gerçekleştirilecek ''Tüketiciyi Mobil ve İkinci Ekran Aracılığı ile Yakalamak'' isimli panelde anlatacak.

Yahoo'nun da EMEA Bölgesi'ndeki ticari faaliyetlerinin geliştirilmesi konusunda da çalışmalar yapan Partridge, daha önce The Walt Disney Company ve NBC Universal gibi eğlence şirketlerinde üst düzey yöneticilik görevi gerçekleştirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Shazam, İPZ'14 Kapsamında Türkiye'ye Geliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement