Sibel Can, Bilinmeyen Yönlerini Anlattı - Son Dakika
Magazin

Sibel Can, Bilinmeyen Yönlerini Anlattı

Ünlü şarkıcı Sibel Can bayram röportajında çok titiz olduğundan bahsederek "Eğer engel olmasalar; evden terasa, terastan sokağa, sokaktan İstanbul meydanlarına kadar gidebilirim" dedi.

05.07.2016 09:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son yıllarda hiçbir röportaj talebini kabul etmeyen Sibel Can, bayram için kırmadı. Ünlü sanatçı Sibel Can, bayram röportajında hiç bilinmeyen bir yönünü açıkladı.

İşte Günaydın'da yer alan o röportajdan bazı satır başları:

RESİM VE HEYKELE İLGİ DUYMAYA BAŞLADI

"Son zamanlarda hayatıma yeni bir sayfa açtım, resim ve heykele ilgi duymaya başladım. Engincan ve Melisa'nın bu yöndeki beğenileri beni etkiledi ve meraklandırdı. Çağdaş sanatla ilgilenen sanatçılar ve eserleri dikkatimi çekmeye başladı.

SINIR TANIMAYAN TİTİZLİK

Bir diğer hiç bilinmeyen yönüm; taşları çatlatan sabrım ve sınır tanımayan titizliğimdir. Evimde tüm çarşaf ve yastık kılıfları her gün değişir. Evim günde iki-üç kez silinebilir. Bahçede kuruyan yaprak, dağılmış toprak asla olmamalı. Uçan tozu havada görürüm. Ahhh imkan olursa yere düşmesine izin vermem. Dostlarım, yakınlarım bazen bana gülerler, ben de gülerim. Gülerler ama uzman olduğum deterjan seçimlerimden de yararlanmakta bir sıkıntı görmezler. Gerçekten önemli bir giderim deterjan harcamalarımdır. Makine, yer ya da cam için olsun; arkadaşlarım en iyi markanın ne olduğunu hep bana sorarlar.

ENGEL OLMASALAR İSTANBUL MEYDANLARINA KADAR TEMİZLERİM

Eğer engel olmasalar; evden terasa, terastan sokağa, sokaktan İstanbul meydanlarına kadar gidebilir; günlük temizlik işlerini, içimdeki bitmeyen şevkle, bayram temizliği formatına taşıyabilirim."

Sibel Can, Bilinmeyen Yönlerini Anlattı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Sibel Can, Bilinmeyen Yönlerini Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Serdar talak: Mesela bilinen yanlari her cd ciktiginda 18 kg vermek son yirmi yilda sibel can 294 kg vermis aslinda sibel can yok 6 1 Yanıtla
  • ????: Fotoshop lu resimlerinden de bahsetsin 2 0 Yanıtla
  • MUSTAFA SOĞANCI: SİBEL ABLA BAYRAMINI KUTLARIM.BEN BELDEN AŞAGISI TUTMAYAN YÜRÜME ENNGELLİYİM TEDAVİM ÇOK PARA LAZIM.YARDIM EDERMİSİN? FACEBOOKTAN BÖBREĞİMİ BİLE SATACAK OLDUM OLMADI.ÇOCUKLARININ BAŞI İÇİN LÜTFEN... 1 0 Yanıtla

Advertisement