Sibel Can, Bodrum'da Konser Verdi - Son Dakika
Kültür Sanat

Sibel Can, Bodrum'da Konser Verdi

Sibel Can, Bodrum\'da Konser Verdi

Sanatçı Sibel Can, Bodrum ilçesinde konser verdi.

20.08.2016 00:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sanatçı Sibel Can, Bodrum ilçesinde konser verdi.

Özel bir organizasyon şirketince Bodrum Antik Tiyatro'da düzenlenen gecede sahne alan ünlü sanatçı Sibel Can, "Sevmek", "Hangimiz sevmedik", "Kış masalı" gibi şarkıları seslendirdi. Şarkı aralarında hayranlarıyla da sohbet eden sanatçı, yaptığı dans şovuyla da geceye renk kattı.

Konser öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Can, Ege'nin dinleyicisinin çok farklı olduğunu ve tüm sanatçıların ona göre repertuvar yaptığını kaydetti.

Türkiye turnelerinin devam ettiğini anlatan Can, "Benim konserlerim dolu dolu geçiyor. Zaman zaman çocuklarımla da tatile çıkıyorum. Uzun tatil yapmaktan sıkılıyorum. Bana 2-3 gün bile yapmak yetiyor. Önemli olan çocuklarla vakit geçirmek." dedi.

Konsere Müzeyyen Senar'ın kızı Feraye Işıl'ın da geldiğini ifade eden Can, "Belki onunla da beraber bir şarkı söyleyeceğiz. Müzeyyen Senar'ı da yad ederiz. Kendisi bizler için çok önemli. Ben ondan çok şey öğrendim. Güzel bir gece olacak inşallah." diye konuştu.

Sibel Can, sanatçı Naşide Göktürk hakkında sorulan bir soruya ise "Uzun zamandır kendisi tedavi oluyor. Allah büyük şifa versin. Ona hep dua ediyorum. Tüm sanatçılarımıza Allah güç kuvvet versin. Allah hepsinin yardımcısı olsun inşallah." yanıtını verdi.

Can, rap şarkı söylemenin kendisine büyük keyif verdiğini de sözlerine ekledi.

Konsere katılan merhum Müzeyyen Senar'ın kızı Feraye Işıl da Sibel Can ile güzel bir dostluklarının olduğunu ifade ederek, "Güzel bir gece olacak. İnşallah annemin ölümünün yıl dönümünde bir anma etkinliği düşünülüyor, ama henüz net bir şey yok." açıklamasında bulundu.

Yaklaşık iki saat sahnede kalan Sibel Can'ı, aralarında sanat, spor ve iş dünyasından kişilerin de olduğu yaklaşık 3 bin kişi izledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Sibel Can, Bodrum'da Konser Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement