Sibel Can'dan Mutlu Kaya Yanıtı: İyilik Kesintiye Uğrayabilir - Son Dakika
Güncel

Sibel Can'dan Mutlu Kaya Yanıtı: İyilik Kesintiye Uğrayabilir

Mutlu Kaya ile ilgilenmediği için suçlanan Sibel Can'dan yanıt geldi. Can, "İyilik insanlar arasında kesintiye uğrayabilir. Allah arasında kesinti olmaz." diye yazdı.

06.07.2015 09:16  Güncelleme: 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da eski erkek arkadaşı tarafından başından silahla vurularak ağır yaralanan Mutlu Kaya ile ilgilenmeyi kısa sürede kestiği gerekçesiyle rol yapmakla suçlanan şarkıcı Sibel Can'dan yanıt geldi. Hastanede tedavi gören Mutlu Kaya'yı hiç arayıp sormamakla suçlanan Sibel Can, eleştirilere Instagram hesabından yanıt verdi.

"İYİLİK KESİNTİYE UĞRAYABİLİR"

Şarkıcı, "İyilik insanlar arasında kesintiye uğrayabilir. Fakat iyiliği yapanla Allah arasında kesinti olmaz." diye yazdı.

İşte Sibel Can'ın paylaştığı o fotoğraf...


Sibel Can\'dan Mutlu Kaya Yanıtı: İyilik Kesintiye Uğrayabilir

Son Dakika Güncel Sibel Can'dan Mutlu Kaya Yanıtı: İyilik Kesintiye Uğrayabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (60)

  • :S: yani diyor ki, ben elimden gelen yardımı yaptım siz bilmesenizde Allah biliyor. 31 4 Yanıtla
  • caniş: sibel can daha ne yapsın,kadına resmen bela oldular,ya para yok diye dilenci gibi ağlıyor anası,kürt bunlar elini verirsin kolunu kaptırırsın,dikkat et belalı bunlar siboooooooo,senide yatırmasınlar o yatakta. 11 12 Yanıtla
  • SG: ahh be sibel ablacım biz yıllar önce bunlara gelin kardeşçe yasayalım dedik, her türlü imkanı verdik kendimizden ayrı görmedik faturalarına kadar ödedik, insanlık adına elimizi uzattık kolumuzu kapıp vatanı bölmek istediler. şimdi aynısını sana yapıyorlar vuran kişinin adını anan yok, ailesini anan yok, kendi aralarında yardım toplayan, yok varsa yoksa sibel can. 13 9 Yanıtla
  • nacar: nede olsa eski dansöz, hep ritmi tutacak diye bir şey yok, bu defa böyle kıvırdı... 13 8 Yanıtla
  • Bombacı: Tam bir CHP millet vekili gibi sacmalamıs 6 14 Yanıtla
  • TURK: O ne demek lan..!! Sanatci bozuntusu...!!! 7 10 Yanıtla
  • folloşlar: Siböl bizö bagmiyöööö :D göbeginiz sibelle mi kesildi la hayatı boş beleşler. Herşeyi bedava yemeye alıştınız zaten. Devlet hastahanesinde de bedava yatıyonuz bir de gata ya mı yollasın sizi siböl. Devlete ne yararınız oldu bu güne kadar full zararsınız aldıgınız oksijen bile zarar elektririk kaçakçıları oh oluyo size. Sibelin saçının teli bile etmezsiniz. Mecbur degil kimse sizi beslemeye çok meraklıysanız kobaniye ıraga gidin orada çok güzel muamele çekerler size. 13 4 Yanıtla
  • BRAVO: Doğru valla...ne yani habire iyilikmi yapacak 4 13 Yanıtla
  • cemal: büyütmeyin bukadar işinize bakın ailesi burdan ekmek çıkarmak peşinde 8 7 Yanıtla
  • ...: Kızın ailesi gitsin ,kızı vuran oğlana sitem etsin,ben hiç duymadım oğlana laf ettiklerini,varsa yoksa işleri Sibel can .Tabi kadın paralı ve ünlü yaa.Bu devirde elini veren kolunu koparıyor.Sibel can da gereken yardımı yapmıştır.Tabi ailenin istediği gibi yatlar katlar alarak değil. 13 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Erdoğan: İstanbul'un yerel yönetim hamlesi durdu, ibre tersine döndü
    16:22 Erdoğan: İstanbul'un yerel yönetim hamlesi durdu, ibre tersine döndü

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da 30 yıl önce başlattıkları yerel yönetim hamlesinin 5 yıldır durduğunu ve ibrenin tersine döndüğünü belirterek, şehrin sorunlarını çözebileceklerini söyledi. Erdoğan, İstanbul'un birinci önceliğinin depreme hazırlık olduğunu vurguladı ve İstanbul trafiğinin de çekilmez hale geldiğini ifade etti.

  • Kastamonu'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Şüpheli Gözaltına Alındı
    16:22 Kastamonu'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, uyuşturucu kullanan ve satanlara yönelik çalışma yapıldı. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı ve yapılan aramalarda sentetik uyuşturucu, uyuşturucu hap, ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu içiminde kullanılan düzenekler ele geçirildi. Ayrıca, bir şüphelinin evinin bahçesinde yapılan aramada toprağa saklanmış uyuşturucu hap bulundu.

  • Gaziantep'te 9 Kilogram Esrar Ele Geçirildi
    16:21 Gaziantep'te 9 Kilogram Esrar Ele Geçirildi

    Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında bir ikamete operasyon düzenledi. Operasyonda 9 kilogram sıkıştırılmış esrar ele geçirildi ve bir şüpheli yakalandı.

  • İskenderun'da Asayiş Uygulamasında 10 Zanlıdan 2'si Tutuklandı
    16:21 İskenderun'da Asayiş Uygulamasında 10 Zanlıdan 2'si Tutuklandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde yapılan asayiş uygulamasında 10 zanlı yakalandı. Uygulamada av tüfeği, hassas terazi, cep telefonu, sentetik uyuşturucu ve kenevir ele geçirildi. Zanlılardan 2'si tutuklandı.

  • Karabük'te yapılan adli aramada çok sayıda silah ele geçirildi
    16:20 Karabük'te yapılan adli aramada çok sayıda silah ele geçirildi

    Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan adli aramada 4 farklı adreste 1 ruhsatsız tabanca, 3 kuru sıkı tabanca, ruhsatsız av tüfeği, havalı tüfek, kesici alet, muşta, 3 adet 9 milimetre fişek, 10 adet 12 cal. fişek, 4 adet neurontin 600 mg sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi. Şahıslara toplam 21 bin 936 TL idari para cezası uygulandı. Gözaltına alınan zanlılar adliyeye sevk edildi ve serbest bırakıldı.

  • Çorum Belediyesi Hayvan Hastanesi Hizmete Açıldı
    16:20 Çorum Belediyesi Hayvan Hastanesi Hizmete Açıldı

    Çorum Belediyesi tarafından yapılan Hayvan Hastanesi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Tesis, kedi, köpek ve kanatlılar başta olmak üzere tüm hayvanlara hizmet verecek şekilde tasarlandı.

  • İskenderun'da kaçak sigara ve elektronik sigara operasyonu: 1250 paket sigara ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı
    16:19 İskenderun'da kaçak sigara ve elektronik sigara operasyonu: 1250 paket sigara ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, polis ekipleri tarafından bir iş yerine düzenlenen operasyonda, 1250 paket kaçak sigara ve 15 elektronik sigara ele geçirildi. Ayrıca, 3 bin doldurulmuş makaron da bulundu. Operasyon sonucunda 1 şüpheli gözaltına alındı.


Advertisement