Sibel Can, İbo Show'un Yeniden Başlayacağını Doğruladı - Son Dakika
Magazin

Sibel Can, İbo Show'un Yeniden Başlayacağını Doğruladı

Ünlü sanatçı Sibel Can, "Yıllardır en çok İbo Show'a çıktım, program yine olacak inşallah ve ilk konuğu ben olacağım." dedi.

21.04.2015 12:33  Güncelleme: 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü şarkıcı Sibel Can bir magazin programına çarpıcı açıklamalar yaptı. Yeni albümü için Müslüm Gürses'in 'Hangimiz Sevmedik' şarkısını seslendiren ünlü şarkıcı, Müslüm Gürses ve İbrahim Tatlıses hakkında konuştu.

Sibel Can'ın açıklamaları şöyle:

"Müslüm Gürses'in fanatik hayranıydım. Halen daha da öyle. 'Hangimiz Sevmedik' benim için özel bir şarkı. Hatırası var. O yüzden de söylemek istedim.

"İBO SHOW'UN İLK KONUĞU BEN OLACAĞIM"

İbrahim Tatlıses müthiş besteler yapıyor. Duygular almış başını gitmiş. Kendisini ziyaret ettiğimde de hastane odasında şarkılar söyledik, eski günleri yad ettik. Yıllardır en çok İbo Show'a çıktım, İbo Show yine olacak inşallah ve ilk konuğu ben olacağım.Bir sürprizim bir bombam daha var ama şu an söyleyemem. 1 ay sonra onu da duyacaksınız."

Sibel Can, İbo Show\'un Yeniden Başlayacağını Doğruladı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Sibel Can, İbo Show'un Yeniden Başlayacağını Doğruladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Cicim: Sibelcanin bu " sadik dost" politikasina hayranim. Nerdeyse tüm Arkadaslik yaptigi sanatcilar etrafa sözü gecen insanlar... Hayir yoksa sibel de yok 10 2 Yanıtla
  • Nezir: İNŞAILLAH ESKI GÜNLERE DÖNER 3 2 Yanıtla

Advertisement