Siber Korsanlara Yönelik Operasyon - Son Dakika
Güncel

Siber Korsanlara Yönelik Operasyon

Siber Korsanlara Yönelik Operasyon

Dizi oyuncusu Barış Atay: "Bu bir Barış Atay meselesi ya da sanatçı meselesi değil. Bu bir görünürlülük meselesi de değil"

28.11.2013 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara polisinin bilgisayar korsanlarına yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan ve savcılıkca serbest bırakılan dizi oyuncusu Barış Atay, "Bu bir Barış Atay meselesi ya da ya da sanatçı meselesi değil. Bu bir görünürlülük meselesi de değil" dedi.

Sanat Meclisi üyeleriyle Yeşilçam Sineması'nda basın toplantısı düzenleyen Atay, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında "Redhack" ve "Anonymous" ile bağlantılı oldukları iddiasıyla gözaltına alınanların isimlerini tek tek okudu.

Atay, şöyle devam etti:

"Asıl takdiri, desteği hak eden gerçekten yürekli insanlar onlar. Çünkü, herhangi bir kamuoyu desteği beklemeden, hatta geleceğini, gelmeyeceğini bilmeden, sadece yaşadıkları ülkenin aydınlık bir geleceğe ihtiyacı olduğunu bildiklerinden, buna inandıklarından, bunun için mücadele etmenin gerekliliğini bilmelerinden dolayı bu yola çıktılar. Binlercesi, yüzbinlercesi gibi ilk değiller. Son hiç olmayacaklar. Bence artarak da çoğalacaklar. Daha önce de söyledim. Bu bir Barış Atay meselesi değildir. Bu bir sanatçı meselesi  değil. Bu bir görünürlülük meselesi de değil." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Siber Korsanlara Yönelik Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement