İngiliz Basını: Arda, Manchester United'a Transfer Olacak - Son Dakika
Spor

İngiliz Basını: Arda, Manchester United'a Transfer Olacak

İngiliz Basını: Arda, Manchester United\'a Transfer Olacak

İngiliz medyası, Atletico Madrid'de forma giyen Arda Turan'ın Manchester Untied'a transfer olacağını yazdı.

27.07.2014 09:03  Güncelleme: 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiliz basınında yer alan haberlerde Manchester United'ın Başkan Yardımcısı Ed Woodword'un, menajer Luis van Gaal'ın Arda'yı istediği yönündeki ifadelerine yer verildi. Önceki günlerde Manchester United’ın Arda Turan için İngilizi kulübünün Atletico Madrid’le görüşmelere başladığı iddia edilmişti. Ada basını, Arda Turan için yeni ve çok ciddi bir iddiayı daha kaleme aldı. O iddialara göre Milli yıldız yakın zamanda Ada’nın yolunu tutacak.

"ARDA, PREMIER LIG'DE OYNAMAK İSTİYOR"

Ada basınından Daily Star’ın haberine göre Arda Turan La Liga’daki misyonunu doldurdu ve artık Premier Lig’de forma giymek istiyor. Manchester United Teknik Direktörü Luis Van Gaal’ın, Vidal ve Strootman transferlerini gerçekleştiremediğine dikkat çeken haberde Hollandalı teknik adamın Arda transferine yöneldiği aktarıldı.

NANI+19 MILYON EURO

Manchester United’ın Arda Turan için Nani+ 19 milyon Euro’luk bir teklif sunduğu iddia edilirken bu teklifin İspanyol kulübü tarafından arttırılmak istendiği iddia edildi. Nani’nin bir dönem Atletico Madrid’in gündemine geldiği belirtilirken İspanyol kulübünün Nani konusunda olumlu tavır gösterdiği ancak miktar konusunda teklifin arttırılması talebinde bulunduğu ifade edildi.

İNGİLİZLER, 18 AYDIR ARDA'YI İZLİYOR

İngiliz Metro gazetesinde çıkan haberlerde, Manchester United’ın 18 aydır Arda’yı izlediği ve Türk yıldız için Atletico Madrid’in kapısının çalındığı ifade edilmişti. Arda Turan üç sezondur Atletico Madrid forması giyiyor.

ARDA'NIN ADI 3 KULÜPLE DAHA ANILMIŞTI

Real Madrid, Barcelona ve Liverpool kulüpleriyle anılmıştı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor İngiliz Basını: Arda, Manchester United'a Transfer Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ferhat Bayram: eski hakem futbol yorumcusu ahmet cakara selam olsun ;) 14 2 Yanıtla

Advertisement