Sıcak Hava - Son Dakika
Kültür Sanat

Sıcak Hava

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -Akyaka ve Ölüdeniz sahillerinden detaylar - Kent merkezi ve bazı ilçelerde hava sıcaklığının 28 dereceye ulaşmasını fırsat bilen turistler ile vatandaşlar, sahillerde yoğunluk oluşturdu Hava sıcaklığının 28 derece ölçüldüğü Muğla ve bazı ilçelerinde, turistler ile vatandaşlar sahilleri doldurdu.

20.05.2016 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

- Akyaka ve Ölüdeniz sahillerinden detaylar - Kent merkezi ve bazı ilçelerde hava sıcaklığının 28 dereceye ulaşmasını fırsat bilen turistler ile vatandaşlar, sahillerde yoğunluk oluşturdu

Hava sıcaklığının 28 derece ölçüldüğü Muğla ve bazı ilçelerinde, turistler ile vatandaşlar sahilleri doldurdu.

Turistlerin yanı sıra bölgede yaşayanlar, sıcaklığın 28 dereceye ulaştığı Ula ilçesindeki "sakin kent" Akyaka'da bulunan Akçapınar, Çınar ve Turnalı sahillerinde yoğunluk oluşturdu.

Akyaka'ya gelenlerden bazıları, plajda top oynarken, bazıları iskele ve kayalardan denize atladı. Bazı aileler de ormanlık alanda piknik yaptı.

Yakın illerden gelen yerli turistler, Kadın Azmağı Deresi'nde tekne turlarına katıldı. Akçapınar sahilinde ise bazı vatandaşlar kanoyla gezmenin ve uçurtma sörfünün keyfini çıkardı.

Fethiye ilçesinde güneşli havayı fırsat bilenler, Ölüdeniz sahilinde denize girdi.

Hava sıcaklığının 28 derece ölçüldüğü ilçede bazı vatandaşlar Belcekız Plajı'nda güneşlenirken, bazıları sahildeki kafelerde kitap okudu.

Macera tutkunları ise 1900 metrelik Babadağ'dan yamaç paraşütüyle atlayarak, Ölüdeniz manzarasını kuş bakışı görmenin keyfini yaşadı. Paraşütçülerin yaptığı akrobatik hareketleri, sahilde gezintiye çıkanlar ilgiyle izledi.

Ortaca ilçesinde de tatilciler, günübirlik tekne turlarıyla Dalyan Kanalı'nı gezme ve kaya mezarları görme imkanı buldu. Tekneyle kanal gezisinin ardından İztuzu Plajı'na ulaşan tatilciler, burada güneşlenip denize girdi.

Sıcak Hava
Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement