Meteroloji: Sıcaklık 6 Derece Artacak - Son Dakika
Güncel

Meteroloji: Sıcaklık 6 Derece Artacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, hava sıcaklığı Türkiye'nin iç ve doğu kesimlerinde 2 ila 6 derece artacak.

22.07.2014 08:53  Güncelleme: 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Ordu ve Artvin çevrelerinde beklenen sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların; Ağrı ve Van çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığı Türkiye'nin iç ve doğu kesimlerinde 2 ila 6 derece artacak, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Doğu Akdeniz kıyıları ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

-KUVVETLİ YAĞIŞ-

Yağışların, Van ve Ağrı çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklenirken Meteoroloji, su baskını, sel, lokal dolu yağışı, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini bildirdi.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Parçalı az bulutlu.(31)

ANKARA: Parçalı az bulutlu. (32)

İZMİR: Az bulutlu ve açık. (35)

ADANA: Parçalı, zamanla yer yer çok bulutlu. (34)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık. (36)

SAMSUN: Parçalı, zamanla çok bulutlu.(28)

ERZURUM: Parçalı, zamanla çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (25)

DİYARBAKIR: Parçalı ve az bulutlu.(36)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı az bulutlu.

EGE: Az bulutlu ve açık, bölgenin iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, doğusunun parçalı, yer yer çok bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu olacak.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, zamanla Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu, zamanla parçalı, yer yer çok bulutlu, bölgenin doğusunun aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden itibaren Ağrı ve Van çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması öngörülüyor

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, doğusu yer yer parçalı bulutlu olacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Meteroloji: Sıcaklık 6 Derece Artacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çemişgezek'te yaban keçileri ilçe merkezine indi
    20:04 Çemişgezek'te yaban keçileri ilçe merkezine indi

    Çemişgezek ilçe merkezine sürü halinde inen nesli tükenme tehlikesi altındaki dağ keçileri, parkta otlandı ve insanlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

  • Malatya'da 18 kilo kubar esrar ele geçirildi
    20:02 Malatya'da 18 kilo kubar esrar ele geçirildi

    Malatya'da yolcu treninde yapılan operasyonda, üç zanlının bagajlarında 18 kilo kubar esrar bulundu. Olayda gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı.

  • Sıfır atıktan kedi evi yaptı, Isparta birincisi oldu
    20:00 Sıfır atıktan kedi evi yaptı, Isparta birincisi oldu

    Isparta'nın Eğirdir ilçesindeki 7. sınıf öğrencisi Harun Aydemir, sıfır atıktan yaptığı kedi evi ile Atıktan Sanata İleri Dönüşüm yarışmasında Isparta birincisi oldu. Aydemir, projenin amacının atık üretimini azaltmak, geri dönüşümü teşvik etmek ve çevreye duyarlılık konularında farkındalık oluşturmak olduğunu belirtti.

  • Geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın
    19:58 Geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın

    Tekirdağ Çorlu'da bulunan bir geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın, Ergene ilçesinden de görüldü. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına almaya çalışıyor.

  • Aydın'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı
    19:57 Aydın'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı

    Aydın'ın Germencik ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 3 mahallede düzenlediği operasyonda uyuşturucu madde ve para ele geçirdi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi ve 3 kişi tutuklandı, 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Akkuyu NGS'de gerginlik: İşçiler, firma yetkililerinin araçlarını taşladı
    19:55 Akkuyu NGS'de gerginlik: İşçiler, firma yetkililerinin araçlarını taşladı

    Mersin'de yapımı devam eden Akkuyu NGS inşaatında çalışan işçiler, taşeron firmanın maaş ödemediğini ileri sürerek eyleme başladı. İşçiler bugün de iş bırakma eylemlerine devam etti ve firma yetkililerinin de olduğu bazı araçları taşladı.


Advertisement