Sıcaklık Yağışla Birlikle Azalacak - Son Dakika
Güncel

Sıcaklık Yağışla Birlikle Azalacak

Yağışlar, Marmara bölge geneli ile Kütahya çevrelerinde kuvvetli, Edirne, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa'nın doğusu, Çanakkale'nin kuzeyinde yer yer çok kuvvetli olacak.

16.07.2014 08:58  Güncelleme: 09:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yağışların, Marmara bölge geneli ile Kütahya çevrelerinde kuvvetli, Edirne, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa'nın doğusu, Çanakkale'nin kuzeyinde yer yer çok kuvvetli olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmeye göre, Marmara, Kuzey Ege, Eskişehir, Düzce, Bolu, Zonguldak ve Karabük ile Ankara'nın kuzey ve batı çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Marmara bölge geneli ile Kütahya çevrelerinde kuvvetli, Edirne, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa'nın doğusu, Çanakkale'nin kuzeyinde yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığı, yağış alan yerlerde 2 ila 5 derece azalacak.

Rüzgar ise batı bölgelerde kuzey yönlerden, iç ve doğu bölgelerde güney yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege, Batı Karadeniz, Doğu Akdeniz ile zamanla İç Anadolu'da yer yer kuvvetli olarak esecek.

-KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI-

Meteoroloji, yağışların Marmara bölge geneli ile Kütahya çevrelerinde kuvvetli, Edirne, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa'nın doğusu, Çanakkale'nin kuzeyinde yer yer çok kuvvetli olmasının beklendiğine işaret ederken, ani sel, yerel su baskını, yıldırım, dolu, ulaşımda aksama gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmasının beklendiğini bildirdi.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Parçalı bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; yer yer kuvvetli olması bekleniyor. (28)

ANKARA: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey ve batı kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (35)

İZMİR: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (30)

ADANA: Parçalı ve az bulutlu. (33)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu. (29)

SAMSUN: Parçalı ve az bulutlu. (28)

ERZURUM: Parçalı ve az bulutlu. (30)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık. (40)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bölge genelinde kuvvetli, Edirne, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa'nın doğusu, Çanakkale'nin kuzeyinde yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

EGE: Parçalı bulutlu, bölgenin kuzey kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Kütahya çevrelerinde yer yer kuvvetli olması öngörülüyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin iç kesimlerinin parçalı bulutlu.

İÇ ANADOLU: Eskişehir ile Ankara'nın kuzey ve batı çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler parçalı ve az bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu, Düzce, Bolu, Zonguldak ve Karabük çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu olacak.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Sıcaklık Yağışla Birlikle Azalacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement