Sıcaktan Bunalanlar Aqua Parka Koşuyor - Son Dakika
Yerel

Sıcaktan Bunalanlar Aqua Parka Koşuyor

Sıcaktan Bunalanlar Aqua Parka Koşuyor

Kütahya’nın termal turizmde iddialı ilçesi Simav Eynal Kaplıcalarındaki Aqua Parktaki termal havuz, yaz tatili için sahillere gidemeyen vatandaşlar için alternatif oldu.

05.08.2015 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın termal turizmde iddialı ilçesi Simav Eynal Kaplıcalarındaki Aqua Parktaki termal havuz, yaz tatili için sahillere gidemeyen vatandaşlar için alternatif oldu.

Kavurucu yaz sıcaklarının hüküm sürdüğü ilçede yerli halkın yanı sıra kaplıcalardan yararlanmak için gelen turistlerde serinlemek için Aqua Parktaki her türlü su sporlarının yapılabildiği termal havuza akın ediyor.

Eynal Kaplıcaları İşletme Müdürü Cemil Baybuk, termal havuzdaki 22 derecelik termal suyu jeotermal enerji ile ısıtarak vatandaşların hizmetine sunduklarını ve su yüzden de çok büyük rağbet gördüklerini bildirdi.

Hijyene çok büyük önem verdiklerini ifade eden Baybuk, "Havuzdaki suyu her gün değiştiriyoruz. Haftanın üç günü erkeklere hizmet veren havuzumuz kalan 4 günde bayanlara hizmet veriyor" dedi.

Baybuk ayrıca termal havuzun yaz aylarında denizlere gidemeyenler için de alternatif oluşturduğu söyledi.

Bir çok oyuncağın bulunduğu ve jeotermal serinliği eğlence ile birleştiren bu hizmetten yararlanmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını dile getiren tatilciler, "Çoğu büyük illerde bile bulunmayan böyle güzide bir tesisin Simav'da olmasından dolayı mutluyuz. Kavurucu yaz sıcaklarıyla burada ancak termal havuzda kalarak baş edebiliyoruz. Aqua Parka sık sık gelip havuzdan ve oyuncaklarından emsallerine çok ucuza yararlanibiliyoruz. Bize bu olanakları sağlayanlara teşekkür ederiz" dediler. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sıcaktan Bunalanlar Aqua Parka Koşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement