Sıcaktan Bunalanlar Boğaz'da Serinledi - Son Dakika
Güncel

Sıcaktan Bunalanlar Boğaz'da Serinledi

Sıcaktan Bunalanlar Boğaz\'da Serinledi

Haber: Mustafa ÖZDABAK- Kamera: Özgür EREN / İstanbul DHA İstanbul'da sıcaklığın bu hafta mevsim normallerinin 3 ila 5 derece üzerinde seyredeceği tahmin edilirken, sahiller serinlemek isteyenlerle doldu.

28.07.2015 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber: Mustafa ÖZDABAK- Kamera: Özgür EREN/ İstanbul DHA

İstanbul'da sıcaklığın bu hafta mevsim normallerinin 3 ila 5 derece üzerinde seyredeceği tahmin edilirken, sahiller serinlemek isteyenlerle doldu.

Sıcak havadan bunalan İstanbullular kendilerini sahil kenarına attı. Beşiktaş-Aşiyan'da kimileri boğazın serin sularına atlarken, kimileri de ağaçların altında gölgelenmeyi tercih etti. Sahilde ağaç altında tavla oynayanlar da vardı, banklarda uyuyanlar da.

Aşiyan sahilinin müdavimlerinden Hacı Kılıç, "Hava sıcak. Meteoroloji Afrika sıcaklarının geldiğini açıkladı. Allah dışarıda duranlara yardımcı olsun. Burası emekli yeri. Serine geliyoruz işte. Hava poyraz oldu mu biraz rahatlıyoruz. Lodos olunca, Marmara'dan pislik geliyor. Hafta sonları Ortaköy, Beşiktaş'tan insanlar geliyor. Günümüzü böyle geçiriyoruz" dedi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'da sıcaklığın yarın ve Perşembe günü 38 derece hissedileceğini, bu hafta normaller üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının son yıllarda kaydedilen en yüksek sıcaklık değerlerine yaklaşılacağını tahmin ediyor.

Hava sıcaklığı Taksim ve İstiklal Caddesi'ni de etkilerken, çevredekilerin İstiklal Caddesi'nin gölge tarafından yürüdüğü, güneş alan bölümünün ise boş olduğu dikkat çekti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sıcaktan Bunalanlar Boğaz'da Serinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement