Sıcaktan Bunalanlar Plaj ve Aqua Parklara Akın Etti - Son Dakika
Güncel

Sıcaktan Bunalanlar Plaj ve Aqua Parklara Akın Etti

Aydın'da 40 dereceye yaklaşan sıcaklık nedeniyle vatandaşlar sahil beldelerine akın ederken, Kuşadası ve Didim'de plajlar dolup taştı.

13.07.2014 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da 40 dereceye yaklaşan sıcaklık nedeniyle vatandaşlar sahil beldelerine akın ederken, Kuşadası ve Didim'de plajlar dolup taştı.

Deniz suyu sıcaklığının 26 derece olarak ölçüdüğü Kuşadası, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı.

Serinlemek ve eğlenmek isteyenler denizin yanı sıra aqua parklara büyük ilgi gösterdi.

Yerli ve yabancı turistlerin yoğun kalabalık oluşturduğu Kuşadası'nın dünyaca ünlü Kadınlar Denizi Plajı'nda denize girenler, sıcağın bunaltıcı etkisinden kurtulmaya çalıştı.

Plajların yanı sıra aqua parklar da vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Deniz ve kumsaldan farklı bir gün geçirmek isteyenler özel olarak soğutulmuş havuzlarda yüzüp kaydıraklardan kayarak gönüllerince eğlendi.

Didim'de turist yoğunluğu

Kuşadası'nın yanı sıra Didim'de Altınkum Plajı'nda yerli ve yabancı turistlerin akın etmesi nedeniyle öğle saatlerinde yer bulmak güçleşti.

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sıcak hava nedeniyle ilçedeki plajların büyük ilgi gördüğünü, aynı zamanda aqua parkların da uğrak yeri haline geldiğini aktardı.

Altınkum Plajı'ndaki yer sıkıntısı nedeniyle günün ilerleyen saatlerinde vatandaşların başka plajlara yönlendirildiğini dile getiren Atabay, ilgiden memnun olduklarını vurguladı.

Aqua park işletmecisi Murat Kalaycı ise Ramazan ayı olmasına rağmen bekledikleri potansiyele ulaştıklarını, yerli ve yabancı turistlere en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını anlattı. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sıcaktan Bunalanlar Plaj ve Aqua Parklara Akın Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement