Sıcaktan Bunalanlar Plajları Doldurdu - Son Dakika
Yerel

Sıcaktan Bunalanlar Plajları Doldurdu

Sıcaktan Bunalanlar Plajları Doldurdu

Aydın'da sıcaktan bunalan yerli ve yabancı turistler, Didim ve Kuşadası'ndaki plajlarda vakit geçirdi.

15.08.2014 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da sıcaktan bunalan yerli ve yabancı turistler, sahil beldelerinde plajları doldurdu.

Kentte 40 dereceye ulaşan sıcaklık nedeniyle Didim ve Kuşadası ziyaretçi akınına uğradı, otellerdeki yoğunluk turizmcileri memnun etti.

Didim Turizm Derneği Başkanı Ercüment Alkaner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, özellikle, İngiliz, Polonya ve Slovakyalı turistlerin ağırlıkta olduğunu söyledi.

İlçeye gurbetçilerin de tatil için büyük ilgi gösterdiğini aktaran Alkaner, Cumhurbaşkanı seçimi sonrasında yoğunluğun iyice arttığını kaydetti.

Alkaner, Didim'deki nitelikli tesislerde yüzde 90 doluluk oranının yakalandığını dile getirerek, "Küçük otellerde bile yüzde 60 doluluk var. Yabancı turist çeşitliliğini artırarak bu oranı daha da yükseltmek istiyoruz. Bunu da yavaş yavaş gerçekleştiriyoruz. Artık Didim'e az da olsa Alman ve Rus turistler de gelmeye başladı. Bu tabloda Didim'deki nitelikli tesis sayısının artmasının önemli payı var" diye konuştu.

Öte yandan tatil beldesi Kuşadası'nda ise Kadınlar Denizi Plajı başta olmak üzere, Karaova, Kuştur ve Milli Park, serinlemek isteyen ziyaretçilerin en çok ilgi gösterdiği mekanlar oldu. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sıcaktan Bunalanlar Plajları Doldurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement