Siccin 3: Cürmü Aşk 2 Eylül'de Sinemalarda - Son Dakika
Güncel

Siccin 3: Cürmü Aşk 2 Eylül'de Sinemalarda

Siccin 3: Cürmü Aşk 2 Eylül\'de Sinemalarda

Alper Mestçi'nin Türkiye'de büyük ses getiren, dünyadaki korku filmi seyircilerinin de merakla takip ettiği Siccin serisi devam ediyor.

04.08.2016 17:07  Güncelleme: 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"DÜNYADA ÖRNEĞİ OLMAYAN BİR SENARYO"

2 Eylül'de vizyona girecek "Siccin 3: Cürmü Aşk" başrol oyuncuları Adnan Koç, Büşra Ayaydın ve Cem Uslu ile de dikkat çekiyor. Oyuncuların ortak söylemi ise "Dünyada örneği olmayan bir senaryo ile çekilen filmimizin seyircisi ile buluşmasını merakla bekliyoruz" oldu.

Siccin serisinin ilk iki filmi ile 2014 ve 2015 yıllarında en iyi korku filmi ödüllerinin sahibi olmuştu. Alper Mestçi ""Aşk uğruna göze alınabilecek en büyük korkuyu izleyiciler ile buluşturacağım" dediği; "Siccin 3: Cürmü Aşk" filmi ile de bir hayli iddialı. Yapımcılığını Muhteşem Film'in üstlendiği filmin dağıtımını da The Moments Entertainment gerçekleştirecek.

Yönetmen Alper Mestçi, Bekir Acar ile birlikte filmin senaryosuna imza atarken, filmin görüntü yönetmeni Serdar Armutlu. Filmin müzikleri ise Reşit Gözdamla'ya ait. Adnan Koç, Büşra Ayaydın ve Cem Uslu'nun yanı sıra filmin oyuncu kadrosunda Nevin Efe, Yavuz Pekdiker, Elif Baysal, Yavuz Çetin, Deniz Gündoğdu ve Ömer Musab Küçükler gibi isimler yer alıyor.

2 EYLÜL'DE VİZYONDA OLACAK MERAKLA BEKLENEN FİLMİN ÖZETİ İSE ŞU ŞEKİLDE:

Orhan ile Sedat çocukluk arkadaşıdır. Yıllar sonra Orhan, Sedat'ın kız kardeşi Kader'le birbirlerine aşık olup evlenirler. Sedat'ın yaptığı araba kazası üçünün de hayatlarının dönüm noktası olur. Sedat'ın oğlu Mehmet felç olur. Kader ise geçmişini hatırlayamaz. Orhan bu olay yüzünden Sedat'ı suçlar ve onunla bütün iletişimini keser. Sedat, duyduğu vicdan azabı ve yaşadığı tuhaf ürkütücü olaylar nedeniyle iyice dağılır. Orhan ise çok sevdiği ilk ve tek aşkı Kader'i kaybetmeme uğruna korkunç bir şey yapar! Siccin 3: Cürmü Aşk, aşk uğruna nelerin göze alınabileceğinin hikayesi!..

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Siccin 3: Cürmü Aşk 2 Eylül'de Sinemalarda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement