Şiddet Sonucu Kaybedilen Kadınlar Beylikdüzü'nde Yaşatılacak - Son Dakika
Güncel

Şiddet Sonucu Kaybedilen Kadınlar Beylikdüzü'nde Yaşatılacak

"8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü" Beylikdüzü Belediyesi'nin ağaç dikim etkinliği ile daha da derin bir anlam kazandı.

07.03.2015 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şiddet sonucu hayatını kaybeden kadınlar anısına ilçede bulunan Marmara Mahallesi'ne 300 adet kadının temsili olan Erguvan ağacı dikildi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kadın yol arkadaşları adına bir ağaç dikti.
Beylikdüzü Belediyesi, Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde anlamlı bir etkinlik düzenledi. Şiddet sonucu hayatını kaybeden kadınlar anısına 300 Erguvan ağacı dikildi. Beylikdüzü, Marmara Mahallesi'nde yapılan etkinlikte, ağaçları kadınlar dikti. "Kadınların emeğine ve kadınlara gösterilen değere bir nebze olsun katkı sağlamak bizleri mutlu ediyor" diyen Başkan Ekrem İmamoğlu, "Erguvan kadının temsilidir. Kadının kendini hissettirdiğini Beylikdüzü'nün her yerinde göstereceğiz" dedi.

"Etkinliğin Mimarı Kadınlar"

Etkinliğin tüm fikirlerinin ve çalışmaların belediye bünyesindeki kadın yetkililere ait olduğunu belirten İmamoğlu, "Beylikdüzü'nden tüm dünyaya kadına şiddetin son bulması ve saygının en yüksek seviyede olması gerektiği mesajını gönderiyoruz. Kadın temsiliyetinin en üst seviyede olduğu bir dünya diliyorum. Kadının simgesi olan erguvan güzelliklerle büyüsün" diye konuştu.

Gereken Tüm Mesajlar Beylikdüzü'nden

Dünya'daki ve Türkiye'deki mevcut gündemin herkesi çok derinden üzdüğünden de söz eden İmamoğlu, "Kadının emeğinden çok memnun kalmış ve kadının rolünün en üst seviyede olması gerektiğine inanan bir belediye başkanı olarak gereken tüm mesajları buradan verelim istiyoruz. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutluyorum" diye kaydetti. Etkinliğe katılan kadınlar İmamoğlu'na teşekkür ederek, anlamlı etkinlik için kendi hemcinslerini de tebrik ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şiddet Sonucu Kaybedilen Kadınlar Beylikdüzü'nde Yaşatılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement