Şifayı Gazi Yaşargil'de Buldu - Son Dakika
Sağlık

Şifayı Gazi Yaşargil'de Buldu

Şifayı Gazi Yaşargil\'de Buldu

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Kliniği yaptığı başarılı ameliyatlara bir yenisini daha ekledi.

23.06.2015 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Kliniği eğitim sorumlusu Prof. Dr. Yusuf Yağmur ve ekibi, yaptığı başarılı ameliyatlara bir yenisini daha ekledi. Yağmur son olarak sleeve gastrektomi (tüp mide) operasyonunu gerçekleştirdi. Prof. Dr. Yusuf Yağmur'un gerçekleştirdiği başaralı operasyonla ameliyat olan hasta sağlığına kavuştu.

Tedavi olmak için İstanbul'a kadar gittiğini belirten evli 5 çocuk annesi 145 kilogramağırlığındaki Sultan Belek şifayı Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde buldu. Prof. Dr. Yusuf Yağmur'un yaptığı başarılı bir operasyon sonrası sağlığına kavuşan Sultan Belek sevincini şu sözlerle dile getirdi:

"145 kilogram idim yani aşırı kiloluydum nefes almakta güçlük çekiyordum ayaklarım şişti yürüyemiyordum psikolojim bozulmuştu. Aşırı derecede kendimden nefret etmeye başladım insanların bakışları beni rahatsız ediyordu. Psikiyatri doktoruna gittim merdivenlerden çıkamıyordum gece uykum yok huzurum kaçmıştı her günüm bir azaptı, dışarıya çıkamaz olmuştum yaşamım yaşam değildi tansiyon bir yandan en büyük destekçim eşim ve çocuklarımdı. Tedavi olmak için İstanbul'a gittim gün veriyorlardı ve para istiyorlardı. Hiç kimse yardımcı olmadı. Arayış içine girmiştim son olarak internette Prof. Dr. Yusuf Yağmur'un başarılı obezite ameliyatlarının yer aldığı haberleri gördüm telefonla kendisini aradım gelin dediler geldim.

"Yusuf hoca para istemedi şaşırdım"

Beni muayene etti ve kilo ve boyumu sordu söyledim ve tetkik tahlillerimi istedi tahlil tetkik sonucu yatışımı yaptı bana hastalığımı anlattı bugüne kadar en iyi anlatan en iyi moral veren bir doktoru gördüm sordum para ne kadar gider ameliyatım için dedi ne parası para vs alınmıyor şaşırdım her kes para için ameliyat yapıyor Sayın Yusuf hoca para istemedi çok şaşırdım anlatmakla bitiremem ne kadar iyi insan olduğun, ameliyatımı oldum çok başarılı geçti ne kadar dua etsem azdır. Allah binlerce defa Allah razı olsun Yusuf hocamızdan 1 hafta yattım hastanede hem de özel odalardı personeller çalışanlar çok ilgilendi. Türkiye'nin her tarafından gelip ameliyat oluyorlar burada çok mutluyuz bu mübarek Ramazan ayında beni sevindirdi Allah'ta hocamızı sevindirsin çok teşekkür ediyorum sağolsun"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Sağlık Şifayı Gazi Yaşargil'de Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement