Sıfır Noktasına Askeri Sevkiyat - Son Dakika
Güncel

Sıfır Noktasına Askeri Sevkiyat

Gaziantep 5. Zırhlı Tugayı'ndan yola çıkan çok sayıda zırhlı personel taşıyıcı ve askeri araç, Suriye sınırına sevk edildi.

16.10.2014 12:56  Güncelleme: 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sabah saatlerinde Gaziantep 5. Zırhlı Tugayı'ndan yola çıkan askeri araç ve zırhlı personel taşıyıcıları, karayolu ile askerlerin geniş güvenlik önlemleri altında Kilis'e getirildi.

TIR'ların üzerindeki zırhlı araç ve personelin bir kısmı Kilis'in Elbeyli ilçesinde Suriye sınırına sıfır noktadaki askeri birliklere konuşlandırılırken, bir kısmı ise İnanlı Hudut Bölük Komutanlığı sorumluluk alanındaki birliklere gönderildi. Zırhlı personel taşıyıcı ve askeri araçların sınıra konuşlandırıldığı öğrenildi.

ARAÇLAR SINIRA KONUŞLANDIRILDI

Suriye sınırına yakın bölgede TIR'lardan indirilen tanklar ve zırhlı personel taşıyıcıları, Suriye sınırında kritik yerlere konuşlandı. Zırhlı araçlar ile cephanelerin, teknik personel ve askerleri taşıyan araçların Suriye sınırına konuşlandırılacağı öğrenildi.

Suriye sınırına sevkiyatın gizlilikle sürdürüldüğü bildirildi.

Sıfır Noktasına Askeri Sevkiyat
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sıfır Noktasına Askeri Sevkiyat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Zincidereli38: Kimi korucaksin? Kime vuracaksin? Kimin ekmeyine yag sureceksin? Kimin ekmeyini elinden alacaksin. Hedef ilk once pkk pyd olmali ondan sonra nereye istersen vur bende yanindayim. 18 4 Yanıtla
  • Zincidereli38: Devlet pkk elele. La yorum yazmiyorum artik ne haliniz varsa gorun. 3 1 Yanıtla
  • Anatalyalı: göz boyamadan başka birşey değil. 4 0 Yanıtla
  • 3. DÜNYA SAVAŞI KAPIYA DAYANDI: Selamun aleykum kardeşlerim; O beklenen merhal-e kubra kahaneti gerçekleşmek üzere Yani; 3. Dünya savaşı kapıya dayandı. Bu durumda ne mi yapacağız, bu kesinleşmiş karardan kaçış yok ama imanımızı kurtarmak hala elimizde. ! ALLAH a dönmekten başlaayabiliriz mesela. . ALLAH tüm inanan toplulugu korusun ve yardım etsin. . . Amin. 0 0 Yanıtla

Advertisement