Sıfırın Altında 6 Derecede Sokak Partisi - Son Dakika
Güncel

Sıfırın Altında 6 Derecede Sokak Partisi

Sıfırın Altında 6 Derecede Sokak Partisi

Edirne'de sıfırın altında 6 dereceye kadar düşen soğuk havaya rağmen ışıl ışıl süslenen Saraçlar Caddesi'nde toplananlar yeni yıla sokak partisiyle girdi.

01.01.2016 01:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'de sıfırın altında 6 dereceye kadar düşen soğuk havaya rağmen ışıl ışıl süslenen Saraçlar Caddesi'nde toplananlar yeni yıla sokak partisiyle girdi. Yeni yılın ilk dakikalarında 30 yaşındaki Ferhat Özkan, sahneden sevgilisi Hatice Ergün'e sürpriz evlilik teklifinde bulundu.

Edirne Belediye Başkanlığı, yeni yıl öncesi kentin en işlek yeri olan Saraçlar Caddesi'ni rengarenk süsledi. Akşam saat 22.30'dan itibaren ise caddede oluşturulan sahnede yerel sanatçılar konser vermeye başladı. Soğuk havaya rağmen Saraçlar Caddesi'nde yaklaşık 200 kişilik kalabalık toplandı. Saatler gece yarısına yaklaşırken toplanan kalabalık hep bir ağızdan 10'dan geriye saydı ve coşkuyla '2016'ya 'merhaba' dedi. Yeni yıla girildiği an kentin 3 ayrı tarafından yüzlerce havai fişek atıldı. Gökyüzünü aydınlatan havai fişekler komşu ülkeler Bulgaristan ve Yunanistan'dan da göründü. Caddede toplananlar yeni yılın ilk dakikalarını sahnede konser veren grubun söylediği 'isyan' şarkısına eşlik ederek geçirdi. Soğuk havada dışarıda olmak istemeyenler ise kentteki bar ve eğlence mekanlarını tercih etti.

SAHNEDEN EVLENME TEKLİF ETTİ

Yeni yılın ilk dakikalarında 30 yaşındaki Ferhat Özkan, sahneden sevgilisi Hatice Ergün'e sürpriz evlilik teklifinde bulundu. Arkadaşları Atatürk'ün yanı sıra çiftin fotoğraflarının bulunduğu ve üzerinde 'Güzel günlere var mısın?' yazılı pankart açtı. Teklif karşısında şaşıran Hatice Ergün sahneye gelerek 'evet' dedi. Çifti Saraçlar Caddesi'nde bulunanlarda alkışlarıyla destekledi.

KEŞAN'DAKİ YENİ YIL KUTLAMALARI

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde yılbaşı nedeniyle belediye tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda 'sokak partisi' verildi. DJ performanslarıyla başlayan parti, yerel şarkıcı Oya Pınar'ın konseriyle devam etti. Yaklaşık bin kişi sıfırın altında 6 derece soğuğa aldırış etmeden şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlendi.

BELEDİYE BAŞKANI LOKMA DAĞITTI

Keşan Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Özcan da, partinin düzenlendiği alana gelerek vatandaşlara lokma ve peynir ikram dağıttı. Daha sonra sahneye çıkarak bir konuşma yapan Özcan, tüm Keşanlıların yeni yılını kutlayarak, "Yeni yıl sizlere, ailenize ve dostlarına nice güzellikler getirsin. Allah kimselere kötülükler yaşatmasın. Yeni yıl ülkemize huzur, barış, zenginlik getirsin. Her şey gönlünüzce olsun" dedi.

Saatler gece yarısına yaklaşırken 10'dan geriye sayılarak yeni yıla girildi. Eğlence sürerken havai fişek gösterisi gökyüzünü aydınlattı.

KIRKLARELİ'NDE HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ

Kırklareli'ndeki yeni yıl kutlamaların merkezi ise Vilayet Meydanı oldu. Soğuk hava nedeniyle konserler iptal edilirken, Kırklarelililer 2016'a havai fişek gösterileriyle girdi. Sıfırın altında 7 derece olan soğuk havaya rağmen toplananlar Kırklareli Belediyesi'nin hazırladığı havai fişek gösterisini izledi. Bazıları da süslenen ağaçlar ve yeni yılı anlatan yıldızların önünde bol bol fotoğrafı çektirdi. - Edirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sıfırın Altında 6 Derecede Sokak Partisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement