Sifon ve Buzdolabına Saklanan 3 Bin 600 Hap ve 4.4 Kilo Esrarı Dedektör Köpek Buldu - Son Dakika
Güncel

Sifon ve Buzdolabına Saklanan 3 Bin 600 Hap ve 4.4 Kilo Esrarı Dedektör Köpek Buldu

Sifon ve Buzdolabına Saklanan 3 Bin 600 Hap ve 4.4 Kilo Esrarı Dedektör Köpek Buldu

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde polis ekipleri bir evde yaptıkları aramada narkotik dedektör köpeği 'Çapkın'ın tepki verdiği sifon ve buzdolabı içerisine gizlenmiş 3 bin 600 uyuşturucu hap ile 4 kilo 400 gram esrar ele geçirdi.

16.09.2015 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde polis ekipleri bir evde yaptıkları aramada narkotik dedektör köpeği 'Çapkın'ın tepki verdiği sifon ve buzdolabı içerisine gizlenmiş 3 bin 600 uyuşturucu hap ile 4 kilo 400 gram esrar ele geçirdi. Olayla ilgili ev sahibi N.T. gözaltına alındı.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, Cemaliye Mahallesi'nde bir evde yüklü miktarda uyuşturucu saklandığı ihbarı üzerine harekete geçti. Evde yapılan arama sırasında narkotik dedektör köpeği 'Çapkın'ın tepki verdiği tuvalette bulunan sifonun içerisinde 3 bin 600 uyuşturucu hap, mutfaktaki buzdolabının sebzelik bölümünde ise, 4 kilo 400 gram esrar ele geçirildi. Uyuşturucuya el konulurken, polis N.T.'yi gözaltına aldı. Uyuşturucunun Kurban Bayramı'nda piyasaya sürülmek istendiği iddia edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. - Çorlutekirdağ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sifon ve Buzdolabına Saklanan 3 Bin 600 Hap ve 4.4 Kilo Esrarı Dedektör Köpek Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement