Sigara Kaçakçılarına Emniyetten Darbe - Son Dakika
Güncel

Sigara Kaçakçılarına Emniyetten Darbe

Sigara Kaçakçılarına Emniyetten Darbe

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Dazkırı ilçesinde 28 bin 450 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirirken, tutuklanan iki şahıstan birinin terör örgütü PKK’ya yardım etmek suçundan kaydının bulunduğu bildirildi.

05.10.2015 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Dazkırı ilçesinde 28 bin 450 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirirken, tutuklanan iki şahıstan birinin terör örgütü PKK'ya yardım etmek suçundan kaydının bulunduğu bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada bir istihbaratı değerlendiren ekiplerin bir araç içerisinde 28 bin 450 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdiği kaydedildi. Açıklamada, "Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince ilimizde kaçakçılık suçlarıyla mücadele çalışmaları kapsamında Dazkırı İlçesi'nde bir istihbaratı değerlendiren ekiplerimiz, durumundan şüphelendikleri bir aracı durdurdukları, alınan arama kararına istinaden araç içerisinde yapılan aramada TAPDK bandrolü bulunmayan 28 bin 450 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili olarak yapılan sorgulamalarında, şahıslardan birinin 2 adet 5607 SKM suçundan kaydının olduğu, diğer şahsın 3 adet 5607 SKM ve 1 adet PKK terör örgütüne bilerek ve isteyerek yardım etmek suçundan kayıdının olduğu tespit edilmiştir. Şahıslar hakkında tahkikat başlatılarak çıkarıldıkları adli mercilerce şüpheli 2 şahıs tutuklanmıştır" denildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sigara Kaçakçılarına Emniyetten Darbe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement