Sığla Yoluna Vatandaşlar Tepkili - Son Dakika
Yerel

Sığla Yoluna Vatandaşlar Tepkili

Sığla Yoluna Vatandaşlar Tepkili

Köyceğiz Kavakarası Mahallesinde Sığla ormanlarına giden yolun bozuk olması mahalle sakinlerinin şikayetine neden oluyor.

12.03.2016 09:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Köyceğiz Kavakarası Mahallesinde Sığla ormanlarına giden yolun bozuk olması mahalle sakinlerinin şikayetine neden oluyor. Yüzlerce yıllık sığla ormanları ile ünlü Kavakarası Mahallesi sakinleri, "Sığla ormanlarını görmek için Mahallemize turistler geliyor. Yazın toz topraktan, kışın ise yağmur suyu ve hendeklerden geçilmiyor. Bu yol dünün bugünün meselesi değil. Yıllardır böyle" dediler.

Mahallenin yollarının yapılması için yetkili mercilere müracaatta bulunmaya devam ettiğini belirten Köy Muhtarı Ali İhsan Yelmer; "Büyükşehir Belediyesi ve Köyceğiz İlçe Belediyesine çeşitli defalar müracaatlarım oldu. Büyükşehir Belediyesi asfalt çalışması için dozer gönderdi. Çalışma yapıldı ancak asfalt dökümü yapılmadı. Köyceğiz Belediyesi ise 2 senedir kendine ait yollarda parke döşemesi yapmak için ihale yapacağım diyor. Ben hem Büyükşehire ait, hem de Köyceğiz Belediyesi'ne ait yolların parke yapılmasını istiyorum ve her iki belediye nezdinde de girişimlerimi yapıyorum. İnşallah 2016 yılında bu sorunu gideririz. Mahallemizde yüzlerce yıllık ve Dünyaca ünlü sığla ormanları var, buraları görmeye gelen yerli ve yabancı turistlerden Mahalle Muhtarı olarak utanıyorum" diye konuştu.

Köyeğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan ise yaptığı açıklamada, "Köyceğiz Belediyesi olarak hiçbir mahallem bir diğerinden daha önemli değildir. Köyceğiz ilçesi genelinde bir program dahilinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kavakarası Mahallemizde de 2016 yılında parke yatırımımız olacak" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sığla Yoluna Vatandaşlar Tepkili - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement