Sihrin Prensi, Olağanüstü Gösteriyle İzleyenlerin Aklını Başından Aldı - Son Dakika
Güncel

Sihrin Prensi, Olağanüstü Gösteriyle İzleyenlerin Aklını Başından Aldı

Sihrin Prensi, Olağanüstü Gösteriyle İzleyenlerin Aklını Başından Aldı

Peter Marvey; 21-22 Nisan'da Yakın Doğu Üniversitesi'nin 25. Yıl Etkinlikleri çerçevesinde ilk kez geldiği KKTC'de heyecanlı, görkemli ve olağanüstü 4 gösteriyle izleyenlerin aklını başından aldı!

24.04.2014 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

En büyük rüyasını gerçekleştirip uçan, birbirine kilitli zincirlerinden göz açıp kapayana dek kurtulan, vücudunu ortadan ikiye bölen, dünyanın en iyi sihirbazlarından Peter Marvey; 21-22 Nisan'da Yakın Doğu Üniversitesi'nin 25. Yıl Etkinlikleri çerçevesinde ilk kez geldiği KKTC'de heyecanlı, görkemli ve olağanüstü 4 gösteriyle izleyenlerin aklını başından aldı! Marvey, sahnede bir anda ortadan kaybolup bambaşka bir köşede ortaya çıktığı "Elmas İllüzyon", dünyanın en gelişmiş uçma illüzyonu "Uçan Rüya" ve daha birçok akıl almaz sürpriz gösteriyle; şaşkına dönmüş seyircilerin nefesini kesti!

16 fakültesi, 97 farklı ülkeden gelen yaklaşık 21.000 öğrencisi ile KKTC yükseköğretiminin amiral gemisi durumunda olan Yakın Doğu Üniversitesi; bu yıl 25. eğitim-öğretim yılını kutluyor. YDÜ; 25. Yıl Etkinlikleri kapsamında Deep Purple, Haldun Dormen, Mithat Bereket, Ayşe Arman, Yekta Kopan, Erdem Yener, Mete Horozoğlu, Can Bonomo, "Seksenler" dizisi oyuncuları ve daha birçok sürpriz ismi, öğrencileri ve KKTC halkıyla buluşturuyor.

YDÜ 25. Yıl Etkinlikleri'nin en büyük sürprizlerinden biri ise, ilk kez KKTC'ye gelecek olan dünyaca ünlü sihirbaz Peter Marvey oldu. "Sihrin Prensi" olarak anılan ve birçok farklı ödüle layık görülen İsviçreli sihirbaz, 21-22 Nisan 2014 tarihlerinde günde 2 gösteriyle, YDÜ Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi'nde dünyanın en iyi illüzyonlarını sergiledi.

"Elmas İllüzyon"da, bir anda ortadan kaybolup salonun bambaşka bir köşesinde ortaya çıkan, elektrikli testereyle kendisini ikiye bölen, birbirine kilitli zincirlerinden göz açıp kapayana dek kurtulan ve daha birçok akıl almaz sürpriz şov sergileyen Peter Marvey; gösterisinin sonunda ise dünyanın en gelişmiş uçma illüzyonu "Uçan Rüya"yla şaşkına dönmüş izleyicileri selamladı.

"Sihirbazın sırrı, gerçek ile rüyayı birleştirebilme sanatında yatar" diyen dünyaca ünlü sihirbazın KKTC'de gerçekleştirdiği olağanüstü gösterilerini; YDÜ yetkilileri ve öğrencileri, KKTC halkı ile Türkiye ve KKTC'den basın mensupları hayranlık ve şaşkınlıkla izlediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sihrin Prensi, Olağanüstü Gösteriyle İzleyenlerin Aklını Başından Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement