Sihrin Prensi, "Uçan Araba ve 5 At"la KKTC'ye Geliyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Sihrin Prensi, "Uçan Araba ve 5 At"la KKTC'ye Geliyor

Sihrin Prensi, "Uçan Araba ve 5 At"la KKTC\'ye Geliyor

Peter Marvey; Yakın Doğu Üniversitesi'nin 25. Yıl Etkinlikleri çerçevesinde 21-22 Nisan tarihlerinde heyecanlı, görkemli ve olağanüstü 4 gösteri için ilk kez KKTC'ye geliyor.

15.04.2014 08:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın en iyi sihirbazlarından Peter Marvey; Yakın Doğu Üniversitesi’nin 25. Yıl Etkinlikleri çerçevesinde 21-22 Nisan 2014 tarihlerinde heyecanlı, görkemli ve olağanüstü 4 gösteri için ilk kez KKTC’ye geliyor! Kanatlanıp uçan, tavandan asılı olduğu zincirlerden göz açıp kapayana dek kurtulan, vücudunu ortadan ikiye bölen, “Uçan Araba ve 5 At” gösterisinde uçan atlı arabasıyla şaşkına dönmüş izleyicileri selamlayan Marvey; dünyanın en gelişmiş uçma illüzyonu “Uçan Rüya” ve daha birçok akıl almaz sürpriz gösteriyle izleyenlerin aklını başından alacak!

15 fakültesi, 77 farklı ülkeden gelen yaklaşık 21.000 öğrencisi ile KKTC yükseköğretiminin amiral gemisi durumunda olan Yakın Doğu Üniversitesi; bu yıl 25. eğitim-öğretim yılını kutluyor. YDÜ; 25. Yıl Etkinlikleri kapsamında Deep Purple, Haldun Dormen, Mete Horozoğlu, Can Bonomo, Yekta Kopan ve daha birçok sürpriz ismi, öğrencileri ve KKTC halkıyla buluşturuyor. 

YDÜ 25. Yıl Etkinlikleri’nin en büyük sürprizlerinden biri ise, ilk kez KKTC’ye gelecek olan dünyaca ünlü sihirbaz Peter Marvey. Birçok farklı ödüle layık görülen İsviçreli sihirbaz; 5 kıtada, 30’u aşkın ülkede dünyanın en iyi illüzyonlarını sahneliyor. “Sihrin Prensi” olarak anılan Marvey, akıl almaz gösterilerini, 21 Nisan Pazartesi ve 22 Nisan Salı günleri saat 14:00 ve 20:30’da YDÜ Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi’nde sergileyecek.

“Sihirbazın sırrı, gerçek ile rüyayı birleştirebilme sanatında yatar” diyen dünyaca ünlü sihirbazın KKTC’de gerçekleşecek gösterilerine davetiye temin etmek için Türkiye’de bkz. İletişim ofisiyle, KKTC’de ise Yakın Doğu Üniversitesi ile iletişime geçilmesi gerekiyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Sihrin Prensi, 'Uçan Araba ve 5 At'la KKTC'ye Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement