Baykanlı 100 Çocuk Siirt'te Ağırlandı - Son Dakika
Güncel

Baykanlı 100 Çocuk Siirt'te Ağırlandı

Baykanlı 100 Çocuk Siirt\'te Ağırlandı

"Siirt Bir Ses Ver Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği" toplumda sosyal içerikli projeleri bir bir hayata geçirerek, adından söz ettirmeye devam ediyor.

18.04.2014 09:54  Güncelleme: 09:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Onursal başkanlığını Siirt Valisi Ahmet Aydın' ın eşi Arzu Aydın, Başkanlığını ise, Vali Yardımcısı Bahadır Yörük'ün yaptığı "Siirt'te Bir Ses Ver Derneği" Sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Baykan ilçesinden, 100 çocuğu Siirt' te ağırladı.

Baykan İlçesinden 100 çocuğu il merkezinde misafir eden Dernek yöneticileri, öğrenci ve öğretmenlerle yemekte bir araya geldi.

İl merkezinde özel bir lokantada çocuklar için verilen yemeğe; Siirt Valisi Ahmet Aydın' ın eşi Arzu Aydın, Dernek Başkanı Vali Yardımcısı Bahadır Yörük, eşi Sinem Yörük, Vali Yardımcısı Mustafa pala' ın eşi Asuman Pala, Baykan kaymakamı Ufuk Akıl, Özel kalem Müdürü Tefvik kara'nın eşi Derya Kara, Aile Sosyal Politikalar Müdür Vekili Gökhan Merakçı, Kanal 56 yöneticisi Ayhan Mergen ve diğer dernek yöneticileri katıldı.

Yemek öncesi kısa bir konuşma yapan Siirt Valisi Ahmet Aydın' ın eşi Arzu Aydın, 'Baykan ilçemizden 100 çocuğu burada ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, 'Sosyal içerikli bu tür projelere ağırlık vereceklerini' söyledi.

Toplumda, sosyal ve ekonomik riski bulunan vatandaşlarımıza hizmet adına, dernek faaliyetlerinin devam ettiğini belirten Dernek başkanı Vali Yardımcısı Bahadır Yörük,"Bugünde Sayın Valimiz Ahmet Aydın' ın eşi hanımefendi Arzu Aydın ve diğer dernek üyelerimizle birlikte Baykan İlçemizde 100 çocuğumuzu misafir ediyoruz. 100 öğrencimizin her birine 50 Tl hediye çeki vererek, kendileri alışveriş yapacaklar. Ayrıca her öğrencimize bir kişisel bakım seti de hediye edeceğiz. Amacımız; Çocuklarımızın kişisel ve sosyal gelişimlerine katkı sunmaktır. Öğrencilerimizi hayata daha iyi hazırlamaktır. Dernek yönetimi olarak, bu tür sosyal içerikli projelere devam edeceğiz."diye konuştu.
Sıcak ve samimi bir sohbet eşliğinde devam eden yemeğin ardından, çocuklar il merkezinde öğretmenleri refakatinde çeşitli Avm'lerde alışveriş yaparak, gönüllerince eğlendiler.

Daha sonra Çocuklar, Van Devlet Tiyatrosu tarafından Kültür Merkezinde sahnelenen "Kurşun Askerin Utancı" adlı Tiyatro oyununu keyif içinde izlediler.

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğraf ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Baykanlı 100 Çocuk Siirt'te Ağırlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement