Siirt E Tipi Cezaevinde Yangın Paniği - Son Dakika
Güncel

Siirt E Tipi Cezaevinde Yangın Paniği

Siirt E Tipi Cezaevinde Yangın Paniği

Siirt E Tipi Cezaevinde yangın paniğiSİİRT E Tipi Kapalı Cezaevi mutfak bölümünde henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan yangında, 3 görevli zehirlendi.

29.11.2016 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt E Tipi Cezaevinde yangın paniği

SİİRT E Tipi Kapalı Cezaevi mutfak bölümünde henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan yangında, 3 görevli zehirlendi. Yangın haberi, tutuklu yakınlarının paniğe kapılmasına yolaçtı.

Kent merkezine yaklaşık 5 kilometre mesafede bulunan E Tipi Kapalı Cezaevi'nde kalan tutuklu ve hükümlüler için yemek yapılan mutfak bölümünde bugün öğlen saatlerinde yangın çıktı. Henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan yagından çıkan dumandan etkilenen 3 görevli, ambulanslarla Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yangın haberinin duyulması üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye araçları sevk edilirken, cezaevindeki tutuklu ve hükümlülerin yakınları da cezaevine akın etti. Paniğe kapılan tutuklu ve hükmlü yakınları, akrabalarıyla ilgili bilgi almaya çalıştı. Cezaevi önünde güvenlik önlemi alan polis yetkilisi, "İçerideki yangın kontrol altına alınmış durumdadır. Endişe edilecek bir durum yoktur. Yangın cezaevi mutfak bölümünde çıkmıştır ve yangından ötürü mahkumlara herhangi bir zarar gelmemiştir. Sadece yangına ilk müdahale etmek isteyen 3 cezaevi personeli etkilenmiş" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Siirt E Tipi Cezaevinde Yangın Paniği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement